Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 6 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 6 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 6 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

    • Maan (ons onderbewustzijn): Vissen
    • Zon (ons ego): Weegschaal
    • Mars (onze passie): Tweelingen
    • Venus (onze liefde): Maagd
    • Mercurius (ons denkvermogen): Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Een nieuwe overgang die je best eens kan raken, want waar je eerst vol energie zat door de maan in Waterman, zorgt juist de maan in Vissen ervoor dat je een grotere behoefte hebt aan rust. Ook voor de snelle racer als jij Ram, is het goed om rustpauzes in te plannen om weer op te laden. Zeg daarom wat vaker nee nu de maan vandaag en morgen nog in Vissen staat.

De niet-zweverige daghoroscoop van 5 oktober 2022

Stier (20 april t/m 20 mei)

Vissen is een en al emotie en nu de maan daar de komende dagen in staat, heb jij een grotere behoefte om over deze emoties te spreken. Ook koppige Stieren hebben een uitlaatklep nodig, dus bel vooral je familie op om je hart te luchten of zoek de gezelschap van vrienden om een eind weg te kletsen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Hallo rusteloosheid die je ook vandaag voelt. Waar je de afgelopen dagen veel werk geprikkeld door de nieuwsgierigheid die Waterman met zich meebracht, voel je nu alsof je niet helemaal op je plek zit waardoor je de neiging hebt om teveel hooi op je vork te nemen. Slow down is hierbij jouw mantra voor de komende dagen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De maan in Vissen laat je meer naar binnen keren waardoor je geconfronteerd wordt je met je emoties en patronen die in de weg zitten. Een goed moment om bewustwording te creëren, zodat je meer in je eigen kracht kan komen te staan.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Normaal heb je altijd een grote mond, maar nu de maan in Vissen staat ben je geneigd meer in jezelf te keren waardoor je een stuk stiller over komt dan dat anderen van je gewend zijn. Dat is maar goed ook, want grote kans dat je geconfronteerd wordt met de dingen die je liever wegstopt, wat niet echt goed voor je humeur van vandaag en morgen is…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Hallo romantiek! De maan in Vissen verwarmt je hart de komende dagen meer en zorgt ervoor dat je meer behoefte hebt aan connectie met anderen. Perfect om je datingleven weer op te warmen, zeker nu de planeet van de liefde, venus, in jouw sterrenbeeld ervoor zorgt dat je muurtje lager is en je zachter wordt.

De nieuwe maan staat in Weegschaal: oud zeer laten we achter ons

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ondanks dat je aardig gemotiveerd bent om grote taken aan te pakken, zal je merken dat je door de Vissenmaan een stuk minder scherp bent dan normaal. Vraag dus niet teveel van jezelf en praat met anderen over de domme dingen die je doet. Beter een goed verhaal met anderen delen om te lachen (en van te leren), dan er zelf mee te zitten..

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waterenergie ten top nu de maan in Vissen staat voor de komende dagen, waardoor je extra fijn je emoties aanvoelt en daarmee in balans staat. Hierdoor ben je een stuk creatiever dan normaal, dus een goed moment om nieuwe hobby’s te gaan ontdekken en je minder te focussen op werk. Echt productief zal je vandaag dan weer niet zijn…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De Vissenmaan brengt warmte in je emotie waardoor je, ondanks je nuchtere kijk, meer behoefte hebt aan gezelschap van familie of mensen die dichtbij je staan. Een mooi moment om te evalueren wie er veel voor je betekenen en hoe je dit nog meer kan laten blijken, ook als de maan niet in Vissen staat.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Emoties, niet jouw favoriete woord. Maar door de maan in Vissen ontkom je er niet aan en merk je dat je minder geconcentreerd kan werken dan dat je zou willen waardoor jij je sneller geïrriteerd voelt. Een goed moment om verwachtingen los te laten, dat maakt het al een stuk dragelijker.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Tijd voor een goede purge, want de emoties gaan alle kanten op terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan stabiliteit. Let daarom vooral extra goed op dat je niet gaat emotie eten, of overmatig gaat shoppen als uitlaatklep, want dat gaat je echt alleen maar rotter laten voelen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu de maan in jouw sterrenbeeld staat, ben je nog gevoeliger dan normaal. Fijn omdat het je bewust maakt van je intuïtie, dus luister vandaag extra goed naar wat je hart zegt en neem de tijd. Haasten zal je vandaag en morgen zeker niet goed doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️