Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 9 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 9 november 2022

Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.


Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  9 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Tweelingen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

De sociale energie die de maan in Tweelingen met zich meebrengt, zorgt ervoor dat jij nog sterker geprikkeld wordt dan normaal. Een snelle energie die ervoor zorgt dat je sneller van het ene project naar het andere project springt, waardoor je misschien iets te gehaast kan zijn. Neem de tijd om af te ronden, Ram…

Stier (20 april t/m 20 mei)

Je ervaart een energie die je dwingt om iets meer buiten je comfortzone te kijken, want waar jij graag de tijd neemt om na te denken over bepaalde keuzes, vormen de maan en Mars een duo die je pushen om sneller beslissingen te maken en meer te vertrouwen op je eigen inzichten. Grote kans dus dat je dit niet een hele makkelijke energie gaat vinden.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Vandaag en morgen staan zowel de maan als Mars in jouw sterrenbeeld waardoor jouw karaktereigenschappen versterkt worden. Hierdoor ben jij nog meer je gezellige zelf en dat wordt zeker gewaardeerd door je collega’s en vrienden. Een fijne tijd om extra aandacht aan het socializen te besteden, want door de maan voel jij je extra in balans.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu de maan vandaag en morgen in Tweelingen staat, merk jij dat de vluchtige en drukke energie van deze maanfase je vermoeid maakt. Je krijgt veel prikkels binnen waardoor je een sterke behoefte voelt om je terug te trekken. En dat is best een prima idee, Kreeft.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

All over the place zijn de codewoorden voor de komende dagen. Van nature ben je al een tikkeltje chaotisch en door de krachten van zowel de maan als Mars wordt deze eigenschap nog extra versterkt. Minder handig als je veel moet focussen, wel handig om toe te geven aan de afleiding door je te focussen op een van jouw krachten; namelijk socialisen. Tijd dus om die andere afdeling binnen te lopen…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De maan in Tweelingen laat je extra nadenken over je carrière, omdat je merkt dat je meer op de praatstoel zit. Dit zorgt niet alleen voor een sterkere band met collega’s, maar ook dat je extra zelfvertrouwen krijgt omdat je een sterkere connectie voelt met de mensen om je heen. Perfect dus om ideeën te gaan pitchen, want Tweelingen helpt je ook om meer uit je schulp te kruipen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De prikkelende energie die de maan in Tweelingen je de komende dagen zal geven zal deels voor wat onrust zorgen. Jij gaat erg goed op je eigen, rustige bubbel maar deze maanfase zorgt juist voor wat meer opschudding als het gaat om je gedachten. Minder structuur en meer van hot naar her waardoor je het vandaag en morgen moeilijk vindt om je te focussen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Een dubbele energie, want nu de maan en Mars fijn combineren in Tweelingen word jij uitgedaagd om jouw sociale en passievolle kant meer te tonen. Een energie waar jij je deels lekker bij voelt, maar die je ook dwingt om je meer open te stellen naar anderen waardoor je gesprekken een stukje soepeler zullen lopen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Hallo prikkels! Jij gaat erg goed op de gezellige en sociale energie die de maan in Tweelingen met zich meebrengt, want dit brengt je speelse kant meer naar voren in de liefde. Perfect om wat extra spice te brengen in jouw huidige relatie of om spontaan te gaan daten. Wedden dat het verrassender kan uitpakken dan je misschien had bedacht?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Sommige sterrenbeelden vinden de snelle en prikkelende energie die de maan in Tweelingen met zich meebrengt erg fijn, maar als Steenbok val jij helaas niet onder die categorie. De vluchtigheid zorgt ervoor dat je mentaal vermoeid bent waardoor het tijd is om goed op te letten op jouw mentale emmertje. Zorgt dat die niet overloopt, Steenbok.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jij vindt de energie die de maan in Tweelingen je de komende dagen geeft erg fijn, want als mede luchtteken wordt ook jij geprikkeld om wat vaker buiten je eigen veilige bubbel te kijken, iets waar jij als filosoof van de sterrenbeelden erg goed in bent. Een lekkere energie dus voor brainstormsessies.

Leer om nog meer van het leven te genieten met de krachtige volle maan van 8 november

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan die vandaag en morgen in Tweelingen zorgt, zorgt voor overprikkeling waardoor jij je niet echt op je gemak voelt. Je bent bang je sneller te verspreken of ervaart dat je gevoeliger bent voor gesprekken die mensen om je heen voeren. Dit komt omdat jij je je onzekerder voelt en bang bent of het toch niet over jou gaat. Een onrustige energie dus, die je bewust maakt dat je de kracht in jezelf moet blijven vasthouden. Laat je niet gek maken, Vissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️