Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 7 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 7 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  7 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Stier
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Waar je normaal gesproken best impulsief bent in het doen van je aankopen, zorgt de overgang van de maan naar het aardse sterrenbeeld Stier dat je geld uitgeven ineens een stukje spannender gaat vinden. Tijd dus om te gaan budgetteren of om een financieel spaarplan te gaan maken, want money is on your mind.

Zeg eens wat vaker ja! Een gelukspsycholoog legt uit

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een relaxte energie die jouw mentale staat boost nu de maan in jouw sterrenbeeld staat. Hierdoor ben je eindelijk uit de haastige energie van de maan in Ram gestapt en kan je het voor je gevoel nu weer rustiger aan doen. Maak er lekker gebruik van, maar weet wet dat dit niet de meest productieve dagen gaan worden.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Frustraties liggen op de loer nu de maan in Stier je in een relaxte staat helpt, waar je eigenlijk veel te geprikkeld voor bent. Jij wilt helemaal niet rustig aan doen, maar jij wilt de wereld ontdekken en mentaal gestimuleerd worden. Hierdoor kan het voelen alsof je vandaag in een tweestrijd zit wat je onrustig maakt.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Vandaag en morgen voel jij je best gesterkt in je relaties nu de maan in Stier je laat inzien hoe groot het vangnet is van mensen die je om je heen hebt. Met name vriendschapen die je al langere tijd hebt gekoesterd kunnen vandaag extra veel voor je betekenen, waardoor dit een goede dag is om die ene vriend vooral een berichtje te gaan sturen!

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Je wordt met je neus op de feiten gedrukt als de maan in Stier je vandaag en morgen laat inzien dat jij jouw roekeloosheid best mag ombuigen voor een stabieler plan als het gaat om je carrière. Toch tijd om na te denken wat je de komende jaren graag wilt bereiken zodat je vandaag al kan beginnen met de eerste stappen te zetten, al is het alleen maar in de vorm van nadenken.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De praktische energie die maan in Stier met zich meebrengt, zorgt bij jou voor een gerust gevoel nu jij je weer beter kan focussen op de taken die nog in je hoofd zitten. Er wachten dus twee dagen op je waar je meer behoefte hebt om de ideeën in je hoofd uit te gaan werken. Niet de meest gezellige energie voor anderen dus.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Jouw sensuele kant wordt vandaag en morgen door de maan in Stier extra versterkt waardoor je mentaal meer behoefte hebt om passie en liefde te voelen. Een fijne dag dus om tijd door te brengen met iemand die passie en jouw sensuele kant zal versterken.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Normaal gesproken ben je meer op jezelf, maar de maan in Stier geeft je ruimte om te focussen op de liefde en warme relaties die je hebt opgebouwd. Juist door de relaxte energie die de maan in Stier met zich meebrengt liggen conflicten of irritaties minder op de loer waardoor je merkt dat je een diepere connectie voelt…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Frustraties kunnen best op de loer liggen nu je mentaal ‘gedwongen’ wordt om genoegen te nemen met het gewone in plaats van altijd maar te streven naar meer in de toekomst. De Stier laat je inzien dat je niet altijd maar hoeft te werken naar meer, maar dat dit het moment is om te genieten van datgene dat je hebt bereikt. Een lastige energie die je best confronterend kan vinden.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De aardse energie die de maan in Stier met zich meebrengt zorgt ervoor dat jij bewuster bent van de ideeën die in je hoofd zitten waardoor je een stukje creatiever dan gewoonlijk voelt. Een fijne energie die je helpt om de ideeën die in je hoofd zitten tot uiting te brengen omdat de Stier je rustiger aan laat doen. En waar rust is, is ruimte voor creativiteit die kan stromen.

Hoe komt het dat ons brein zich focust op negatief nieuws?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Normaal gesproken ben je meer op jezelf, maar de maan in Stier laat je vandaag en morgen  met je gedachten meer naar buiten keren. Je hebt een grotere behoefte om je te omringen met mensen die je een vertrouwd en veilig gevoel geven, waardoor jij je vandaag en morgen graag omringt met mensen die stabiliteit geven.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar je soms door emoties gegrepen wordt, zorgt de relaxte energie van de maan in Stier er juist voor dat emoties en onzekerheden minder in de weg zitten waardoor de communicatie een stuk soepeler gaat nu die voornamelijk rationeel is. Hierdoor vind je het makkelijker om na te denken over wat er in je hoofd om gaat, waardoor het voelt alsof het minder je stemming overneemt. Fijn, Vissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️