Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 30 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 30 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Boogschutter
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

De maan die de komende dagen in Boogschutter en Mars in Tweelingen zorgen er samen voor dat je aan staat en behoefte hebt om ideeën uit te werken. Een passievolle energie die ervoor zorgt dat jij je impulsiviteit omzet tot creativiteit waardoor de nieuwe ideeën zo uit je hoofd stromen, en dat ondanks de Mercurius retrograde die nog aanwezig is…

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 september t/m 2 oktober 2022

Stier (20 april t/m 20 mei)

Tijdens dagen met de maan in Boogschutter (de komende twee dagen dus) wordt jouw innerlijke controlfreak versterkt door de avontuurlijke energie die de maan met zich meebrengt. De drang naar meer vrijheid, brengt jou onrust omdat het ervoor zorgt dat je uit je comfort-zone wordt gehaald. Tijd om de koppigheid los te laten en te durven vertrouwen op de toekomst.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De passie die de maan in Boogschutter de komende dagen met zich mee brengt, zorgt voor meer energie waarbij je behoefte hebt om meer te flirten en het leven een stuk minder serieus te nemen. En waarom zou je? Tijd dus om jezelf meer te laten gaan en je speelse kant te omarmen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De frisse energie van de maan in Boogschutter zorgt ervoor dat je meer behoefte hebt om spontaner door het leven te gaan. Deels voelt het oncomfortabel, maar durf de spanning en nieuwsgierigheid het de komende dagen over te laten nemen om jezelf meer uit je comfort-zone te halen. Vaker ja zeggen dus!

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Time to break free! Alhoewel, binnen je comfort-zone hoor Leeuw. De maan in Boogschutter zorgt voor een grotere behoefte aan vrijheid en om jezelf te uiten. Wees wel bewust dat je niet teveel meegezogen wordt in het roddelcircuit als jij je uitlaat over geheimen die je al een tijdje voor een ander bewaard hebt…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Het gedachtenmolentje die maar blijft malen zal dankzij de Boogschuttermaan meer rust krijgen nu je meer in het nu gaat leven, in plaats van in de toekomst. Een fijne energie die je meer rust geeft en daardoor ook een stuk gezelliger maakt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Normaal altijd zo tactvol, maar door de Boogschuttermaan heb je plots je hart op de tong liggen en zal jij je sneller uitspreken over situaties die je dwars zitten. Een fijne impulsiviteit waar je misschien eerst van schrikt, maar jouw vooral leert om beter je grenzen te bewaken door jezelf uit te spreken.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De avontuurlijke kant die de maan in Boogschutter in je naar boven brengt, kan ervoor zorgen dat je de behoefte hebt om de controle los te laten waardoor je een stukje roekelozer bent dan normaal. Pas je wel op in het verkeer?

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu de maan in jouw sterrenbeeld staat, ben je geneigd te verdrinken in je zelfvertrouwen waardoor jij je verantwoordelijkheden los laat en niet veel meer gedaan krijgt. Dat voelt op het moment misschien lekker, maar wees je bewust dat je altijd op een later moment moet dealen met de gevolgen. Impulsiviteit kan dus ook overdreven worden, Boogschutter.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Niet jouw favoriete dagen want de vurige Boogschuttermaan zorgt ervoor dat je met zaken geconfronteerd wordt, die je zo graag hebt lopen vermijden. Je kan hierbij natuurlijk twee dingen doen, blijven wegrennen door je volop op andere dingen te storten, of eens na te gaan waar je nou echt zo bang voor bent? Niet makkelijk, maar wel bevrijdend!

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De warme energie van de maan in Boogschutter versterkt je emotionele behoefte om meer tijd met vrienden door te brengen. Het weekend ligt voor de deur, dus perfect om de spontane energie te omarmen en met elkaar af te spreken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vandaag versterkt de maan in Boogschutter nog je carrière zone waardoor je een fijne werkflow hebt om taken af te ronden. Fijn zo, vlak voor het weekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️