Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 29 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 29 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 29 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Steenbok
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu communicatieplaneet Mercurius zowel zon als Venus gaat vergezellen, word jij een stuk intuïtiever in de manier waarop je denkt en communiceert. Een stijl die sowieso goed bij je past, want van nature ben je geneigd om het hart op je tong te leggen. Wel kan het ervoor zorgen dat je de komende weken iets te veel naar je gevoel probeert te luisteren waardoor je best eens achterdochtig kan worden naar anderen toe.

Hoe je door meditatie geweldige seks kan hebben

Stier (20 april t/m 20 mei)

Komende weken zorgt Mercurius ervoor dat je beter wordt in het praten over gevoelige onderwerpen in je relatie. Waar je deze eerst liever vermeed, zorgt communicatieplaneet Mercurius in Schorpioen er juist voor dat je gevoelens duidelijker kan verwoorden naar je partner toe. Een goed moment dus om komende weken aandacht te besteden aan onderliggende problemen, voordat Schorpioen je er mee geconfronteerd…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Mercurius in Schorpioen zal komende weken ervoor zorgen dat je best eens geconfronteerd kan worden met zaken rondom organisatie of je gezondheid. Je bent best makkelijk met sommige zaken en daar kan je nu met deze transitie best eens tegen aan gaan lopen. Mercurius in Schorpioen draait om verandering in denkwijze, want de enige controle die je hebt is de keuzes die je maakt en hoe je omgaat met de gevolgen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu Mercurius in Schorpioen de komende weken ervoor zal zorgen dat jij meer in jezelf keert, zorgt dit er ook voor dat je leert om buiten de gebaande paden te kijken. Je wordt een stuk creatiever en leert nieuwe kanten van jezelf ontdekken die je al een tijdje verloren was. Iedereen doet wel alsof je emotioneler bent, maar jouw speelse en creatieve kant zal de komende tijd meer naar voren gaan komen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Lekker confronterend, want nu de communicatieplaneet de komende tijd in Schorpioen zal blijven staan, heb jij een sterkere behoefte om oud zeer en problemen bij je familie onder de aandacht te gaan brengen. Niet langer tijd voor vrede, maar wat vaker tijd voor een confrontatie om te zorgen dat jullie straks een gezondere situatie hebben.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Communicatieplaneet Mercurius gaat ervoor zorgen dat jouw hart meer op de tong komt te liggen in gesprekken die je voert. Je vindt het belangrijk dat bepaalde verborgen zaken juist aan het licht komen waardoor je zal merken dat je achterdochtiger zal worden als je met andere mensen praat.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Met Mercurius in Schorpioen worden zowel je financiën als materialistische zaken belangrijker, maar niet op een manier dat je meer spullen gaat kopen. De komende tijd ga je praktischer kijken naar de spullen die je al hebt en of ze je nog echt gelukkig maken. Een tijd om afstand te nemen van de materialistische zaken, want als Weegschaal weet je prima dat het draait om verbintenis. Probeer wel of je anderen nog blij kan maken met de spullen waar je afstand van neemt.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen in jouw sterrenbeeld staat, word jij een stuk mondiger. Er zijn zaken die al een tijd op de tong liggen en nu voelt het alsof de komende weken het moment daar is om ze bespreekbaar te maken. Als Schorpioen ga jij de waarheid nooit uit de weg, dus deze periode zal zeker niet anders zijn dan dat je gewend bent. Wel een stuk intenser…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Met de communicatieplaneet in Schorpioen ga jij juist meer naar binnen keren omdat de prikkels die je krijgt je overweldigen. Waar je normaal gesproken vooral op de toekomst gericht bent, laat Mercurius in Schorpioen je juist nadenken over de betekenis van zaken die in het verleden zijn gebeurd, waardoor je dit als een intense periode zal ervaren. Een goed moment dus om wat vaker in stilte te keren om na te denken over wat er in je hoofd om gaat.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Verwacht het niet, maar jij wordt een stuk scherper als Mercurius in de mysterieuze Schorpioen staat. Komende weken kan jij vooral verwachten dat je achter de woorden van anderen meer zal gaan zoeken, waardoor je naar sommige mensen een stuk achterdochtiger wordt. Leer hierbij vooral vertrouwen op je gevoel en stel de prikkelende vragen die in je op komen.

Hoe een open relatie wél kan werken volgens een relatietherapeut

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Tijd voor reflectie rondom je carrière, want doordat Mercurius komende weken in Schorpioen zal verblijven, ga jij juist de diepzinnige kant van Schorpioen gebruiken om nieuwe plannen rondom je carrière uit te stippelen. Mercurius zorgt ervoor dat je een duidelijkere visie krijgt en beter aanvoelt waar de kansen zullen gaan liggen, dus een mooi moment om meer op je gevoel te gaan vertrouwen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar je normaal gesproken graag in je eigen bubbel blijft, helpt Mercurius in Schorpioen om de komende tijd jouw horizon te gaan verbreden door je nieuwsgierig te maken naar zaken die taboe zijn. Niet alleen zet dit je meer aan het nadenken, maar het zorgt er ook voor dat je hier graag met anderen over in gesprek gaat. Een mooie tijd om jezelf open te stellen en te laten inspireren door zaken waar je eerst afkeer voor had.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️