Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 29 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 29 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  29 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Vissen
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Als echt passievol sterrenbeeld zit jij altijd in de actiefase, maar nu de maan twee dagen lang in een rustig sterrenbeeld komt te staan, kom jij in de pauzestand te staan. Niet dat je al je werk neerlegt en niks meer gedaan krijgt, maar je wordt je bewuster van de rust die je nodig hebt. Een fijne tijd om niet alleen lichamelijk, maar ook vooral mentaal op te laden.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Als nuchter sterrenbeeld ben jij meestal niet zo met je emoties bezig, maar als de maan twee dagen in Vissen staat dan kan geen enkel sterrenbeeld onder zijn emoties uit. Ook jij wordt vandaag geconfronteerd met de gedachten die je bezig houden en hebt daarbij extra behoefte om deze te delen met de mensen om je heen. Tijd dus voor een openhartig en goed gesprek.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Onrust ligt op de loer als de maan in Vissen je vandaag en morgen uitnodigt om meer rust te pakken, iets waar jij met jouw altijd nieuwsgierige houding niet heel goed in bent. Altijd op zoek naar afleiding maar dat is nou net niet de uitdaging die je deze dagen mee krijgt. Als afleidingsmanoeuvre ben je daardoor geneigd je extra op werk te gaan storten, wel handig voor die productiviteit…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De emotionele energie die je de komende dagen extra sterk ontvangt door de maan in Vissen, zorgt ervoor dat je hoofd behoorlijk overspoeld kan raken met gedachten en onzekerheden. Geen gemakkelijke maanfase voor je, waardoor dit een goed moment is om de lat minder hoog te leggen en jezelf het moment te gunnen om te voelen wat er speelt. Niet alleen makkelijker om er mee om te gaan, maar ook erg helend.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De maan staat twee dagen lang in Vissen waardoor jij de diepte in zal gaan wat betreft je gedachten. Niet langer lang leve de lol, maar meer filosofisch nadenken waarom bepaalde uitdagingen of mogelijkheden nou in je leven zijn gekomen. Deels kan dit confronterend voor je voelen, maar kan ook erg waardevol zijn als je beseft hoeveel rijkdom je om je heen verzameld hebt.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Nu de maan in Vissen vandaag en morgen je hart meer openstelt voor je emoties, zorgt dit ook voor een sterkere verbinding in de liefde omdat jij je realiseert dat je hart vol zit met liefde voor de ander. Een fijne tijd om extra aandacht aan elkaar te geven of als je single bent om juist na te denken over de zaken die jij belangrijk vindt. Nu je minder rationeel kijkt naar de liefde, lukt het ook makkelijker om jezelf open te stellen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De Vissenmaan brengt ons allemaal meer in contact met onszelf, met ons innerlijke kind en de behoeftes die we hebben. Voor jou als Weegschaal maakt Vissen je daarbij extra bewust van wat je nodig hebt omdat je meer in jezelf zal keren. Extra fijn dus om even terug te kunnen trekken in jouw bubbel vandaag,

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Twee dagen lang zorgt de maan in Vissen dat jij meer inspiratie voelt, waardoor je merkt dat je lekker in je vel zit. Nu je nog beter in contact staat met je emoties en niet de druk voelt om keihard te moeten presteren, loopt het allemaal een stuk soepeler vandaag. Een fijne dag dus om met die flow mee te gaan.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De maan in Vissen zal je vandaag en morgen met je hoofd meer bij je familie en thuis laten zijn, ondanks de drukte die je ervaart. Vissen maakt je een stukje emotioneler waardoor je meer behoefte hebt om in de buurt te zijn van mensen die je begrijpen. Een goede reden dus om vandaag eerder naar huis te gaan.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar jij van nature hartstikke rationeel in het leven staat, heeft dit ook invloed op de manier waarop jij communiceert. Daarom zorgt de maan in Vissen vandaag en morgen voor wat variatie waarbij jij leert om je emoties beter te uiten, zonder dat het gelijk een stortvloed aan hartzeer wordt. Een goede oefening voor jou dus om het gesprek aan te gaan.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Als de maan twee dagen lang in Vissen staat, kom jij als Waterman in lastiger vaarwater terecht. Waar jij normaal gesproken emoties afzijdig houdt, is er nu geen ontkomen aan waardoor je merkt dat je ineens met een hoop geconfronteerd wordt. Goede dagen dus om deze emoties de ruimte te geven, want het omhoog komen van emoties is precies waarom deze maanfase voor jou zo belangrijk is.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ondanks dat ook jij merkt dat vandaag de emoties hoog zitten, kan jij er best goed mee dealen. Als echt Water sterrenbeeld voel jij je thuis in je emoties, zeker als deze in jouw eigen sterrenbeeld staat. Dat betekent niet dat ze niets met je doen, maar wel dat jij deze emoties beter weet te omarmen dan andere sterrenbeelden het doen. Wees daarom ook vooral een luisterend oor voor anderen om je heen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️