Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 27 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  27 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Waterman
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

De maan die vandaag en morgen in Waterman staat, maakt je bewuster van de vriendschappen die je hebt opgebouwd. Hierdoor heb je meer behoefte om tijd door te brengen in het gezelschap van anderen, waardoor dit een zondag wordt waarbij je zeker niet dingen alleen moet ondernemen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Waterman is net zo’n koppig sterrenbeeld als dat jij zelf ook bent, waardoor dit niet de meest spannende dagen zullen zijn als de maan hierin staat. Vandaag en morgen vind je het daarom lastiger om beslissingen te nemen of door dingen te doen die buiten je comfortzone liggen. Zeker omdat Waterman ervoor zorgt dat je meer in je hoofd gaat zitten waardoor je nog meer redenen kan verzinnen om iets niet te gaan doen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Jij gaat vandaag erg fijn op de energie die de maan in Waterman met zich meebrengt omdat het jouw nieuwsgierigheid extra triggert door je buiten de box te laten denken. Een goede dag om dus vandaag te zorgen dat je mentaal gestimuleerd wordt door bijvoorbeeld spontaan een musea te zoeken of bij te kletsen met een wijs iemand.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Vandaag en morgen zullen dagen zijn waarbij jij je emotioneel meer afwezig voelt dan normaal. Iets wat frustratie bij je op kan roepen omdat de maan in Waterman niet heel erg goed is in het dealen met emoties. Zeker nu je meer in je rationele brein gaat zitten, vindt je het lastiger om onder woorden te brengen wat er nou echt speelt.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De maan staat vandaag en morgen in Waterman waardoor jij een sterkere behoefte hebt om een intellectuele connectie aan te gaan met een ander. Geen oppervlakkige dates dus, maar juist het voeren van goede gesprekken zorgt ervoor dat de relatie een extra boost kan gaan krijgen. Een lekkere zondag die iets minder in het teken van jou staat en meer in het teken van jullie samen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Waterman is een sterrenbeeld dat op zijn tijd best egoïstisch kan zijn en nu de maan in dit sterrenbeeld verblijft ga jij dat ook een stukje meer zijn. Niet dat je nou heel rot tegen anderen gaat doen, maar je geeft je eigen gezondheid de komende dagen meer prioriteit door bijvoorbeeld extra gezond te eten of door minder kritisch tegen jezelf te zijn.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Vandaag en morgen zorgt de maan in Waterman ervoor dat je een stuk meer energie hebt omdat dit sterrenbeeld je helpt om minder met je emoties bezig te zijn. Hierdoor heb je mentaal meer ruimte over om na te denken waardoor je merkt dat je hoofd vol ideeën zit die je energie geven.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De dagen waarop de maan in Waterman staat zullen voor jou niet de meest gezellige dagen zijn omdat je merkt dat je een flinke afstand voelt tot je emoties. Dit levert frustraties op omdat het niet lukt om deze op een gezonde manier van je af te laten glijden. Een goede dag dus om vandaag lekker onder de wol te blijven voor een goede Netflixsessie.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Vandaag verhuist de maan naar Waterman, een sterrenbeeld dat jou een lekkere vibe geeft omdat het goed klikt met jouw positieve en avontuurlijke instelling. Hierdoor kom je beter uit je woorden en lukt het goed om je gedachten te uiten naar de mensen om je heen. Een fijne communicatievorm waarbij je minder direct overkomt, zonder de boodschap af te zwakken.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De maan die vandaag en morgen in Waterman staat, maakt je bewuster van jouw kwaliteiten. Waterman is een paradijsvogel en helpt jou om jezelf volledig te omarmen, ook de trekjes die je af en aan misschien vreemd of vervelend vindt. Vandaag zit je hierdoor beter in je vel omdat je merkt dat al die mooie trekjes jou een flinke dosis kracht geven. Fijn, Steenbok!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Twee dagen lang staat de maan in jouw sterrenbeeld waardoor jij een betere balans ervaart met je emoties. Gek, want je bent erg goed in het verbergen van wat er speelt voor jezelf, maar nu je de emoties met meer rust en liefde omarmt schrikken ze je minder af. Extra fijn dus om deze dagen in het gezelschap van anderen door te brengen om deze goede energie te delen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Waterman zorgt er vandaag en morgen voor dat je beter in staat bent om logischer naar je gevoelens te kijken omdat deze maanfase je meer rationaal dan emotioneel maakt. Dat zorgt er vandaag en morgen voor dat je meer in je gedachten zal gaan zitten om wat gedachten te overpeinzen. Niet de meest gezellige dagen voor de mensen om je heen omdat je meer in je eigen bubbel zit, maar wel erg helend voor je.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️