Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 26 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 26 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  26 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Steenbok
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Alhoewel het vandaag weekend is, ben je in je onderbewustzijn nog bezig met je werk. Je hebt een sterker verantwoordelijkheidsgevoel waardoor het best aan je kan knagen als bepaalde projecten niet afgerond zijn. Wees niet te hard voor jezelf en maak vooral vandaag lijstjes met de zaken die in je hoofd zitten om meer ruimte te creëren.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Alhoewel de maan in Steenbok je een stukje serieuzer maakt, versterkt het ook jouw voorzichtige karakter waardoor je minder spontaniteit vandaag ervaart. Het mag dan wel zaterdag zijn, maar echt uit de band zal je niet gaan springen. Wees wel voorzichtig dat je niet teveel in je hoofd gaat zitten omdat dit een gevoel van negativiteit omhoog kan gaan brengen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dat de maan in Steenbok niet je favoriete energie is, dat heb je inmiddels wel gemerkt omdat je merkt dat je meer de behoefte hebt om op de bank te blijven hangen dan dit weekend je gezellige gezicht te laten zien. Je voelt je niet helemaal lekker in je vel door de harde energie van Steenbok waardoor dit een goede dag is om niet teveel van jezelf te vragen. Een beetje zelfmedelijden op zijn tijd is zeker niet erg.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Dat romantiek niet altijd soepeltjes verloopt, is algemeen bekend, maar nu de maan in Steenbok staat ben je ook een stukje voorzichtiger in de liefde. In plaats het van de daken te schreeuwen, blijf je nu nuchter en laat jij je niet snel gek maken. Misschien niet de meest spontane liefdevolle dag, maar wel een waar jij je minder door onzekerheden laat leiden.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Ook vandaag ben jij minder spontaan, dat komt niet alleen door het sombere november weer, maar vandaag vooral door de maan in Steenbok die je bewust maakt dat ook je huishouden en administratie extra aandacht verdienen. Tijd dus om de handen te laten wapperen zodat jij je aan het eind van de dag lekker productief voelt, in plaats van gefrustreerd omdat er nog zoveel moet gebeuren.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De maan in Steenbok zorgt ervoor dat jij best lekker in je vel zit door de nuchtere aard van dit sterrenbeeld. Niet alleen helpt het om meer afstand te nemen van je emoties, maar geeft het ook inzichten in de zaken waar je sterkere behoefte aan hebt. Een fijne wandeling in de natuur zal zeker helpen om je op te laden omdat de maan in een aarde sterrenbeeld staat.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Naast dat de maan in Steenbok je een sterkere behoefte geeft om tijd thuis door te brengen, zorgt de maan er ook voor dat je je bewuster bent van de taken die je nog moet doen. Tijd dus om het huishouden aan te pakken!

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar de maan in Steenbok je vandaag en gisteren helpt om logischer te communiceren, zorgt het er ook voor dat je eigenlijk weinig uitdaging voelt omdat je minder sterk in contact staat met jezelf. Hierdoor voelt het een beetje saai en depressief, zeker nu de dagen korter worden. Een goede dag dus om binnen te blijven.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De maan staat vandaag nog in Steenbok waardoor je meer behoefte hebt aan stabiliteit en daardoor minder spontaan zal zijn. Alhoewel vandaag nog best saai voelt, is het wel een dag waarbij je voorzichtiger met je uitgaven omgaat doordat de maan je helpt om minder impulsief te zijn.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Als Steenbok zorgt de maan in jouw sterrenbeeld er vandaag nog voor dat je extra warmte uitstraalt naar anderen omdat je goed in je vel zit. Als echte trouwe vriend is het daarom vandaag een extra goed idee om deze fijne energie met anderen te delen. Sharing is caring!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De serieuze en tikkeltje depressieve energie van de maan in Steenbok helpt niet echt met jouw emoties. Van nature ben je al goed om deze onder het tapijt te schuiven, maar dankzij de druk die je van Steenbok voelt om productief te zijn, heb je nu een extra reden om niet met je emoties bezig te zijn. Een grote valkuil dus, want aan het eind van de dag kan je best eens op instorten staan als je te weinig mentale rust genomen hebt.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Kijk, je verwacht het niet, maar ondanks dat Steenbok vooral bekend staat als harde werker, staat dit nuchtere sterrenbeeld ook bekend als trouwste vriend die altijd voor iedereen klaar staat. Door de nuchtere, maar trouwe visie die jij van deze maanfase krijgt, heb je extra behoefte om in te checken bij vrienden om daar een luisterend oor voor te zijn.

8 dingen die minder eco-vriendelijk zijn dan je misschien denkt

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️