Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 21 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 21 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Naast dat de maan in Maagd ervoor zorgt dat je meer behoefte hebt aan een duidelijke structuur, kan het best zijn dat je ook strenger voor jezelf bent waardoor je op elke slak zout aan het leggen bent. Een lastig stuk, want hierdoor haal jij jezelf naar beneden en dat kan best lastig voelen.

Zo zet je jezelf op nummer één (en implementeer je deze 5 self-care routines in je leven)

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ook vandaag is het geen tijd om stil te zitten, want nu je hoofd eenmaal staat op het creëren van nieuwe dingen of bedenken van oplossingen ben je op dreef. Niet alleen fijn om te gebruiken voor werk, maar ook voor je hobby. Work hard, play hard dus.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Naast dat de maan in Maagd je gisteren bewuster maakte van jezelf, is je geheugen ook een stuk scherper. Zelfs met jouw flexibele, all over the place instelling ben je meer georganiseerd waardoor je een stukje scherper functioneert op de werkvloer.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Naast dat je door de maan in Maagd sneller geïrriteerd kan zijn, ben je vooral een stuk kritischer naar jezelf waardoor het voelt alsof je niks goed kan doen. Een vervelend moment, maar weet dat dit gevoel vanaf morgen over zal gaan als de maan naar een ander sterrenbeeld verhuist dat je minder kritisch en zachter zal gaan maken.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Omdat je het gevoel hebt minder jezelf te zijn, kan het best zijn dat je gaat overcompenseren als het gaat om eten. Lekker eten is altijd fijn, maar jezelf te goed doen aan ongezond voedsel gaat de energiedip die je vandaag voelt echt niet verbeteren.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Een tweede dag waarin jouw zelfvertrouwen meer op de voorgrond zal treden waardoor je bewuster bent van de rol die je in neemt. Beslissingen nemen gaat je hierbij makkelijker af, maar ook de innerlijke criticius die je normaal gesproken hebt, is een stukje stiller. Naast dat het een goede dag is om vooral jezelf te zijn en in je kracht te gaan staan, is het ook een goed moment om na te denken hoe jij beter in je kan vel blijven door aandacht te besteden aan je uiterlijk.

Hoe holistisch voeden je dit jaar meer in balans kan brengen (en daar horen feestjes ook bij)

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu je minder scherp bent en mentaal een stuk kritischer naar jezelf kijkt, is het goed om bewust te zijn dat het vandaag geen goed idee is om overhaaste beslissingen te maken. Ook al wil je graag oude verhalen afronden, dit is niet het moment om daar nu actie voor te ondernemen omdat je minder positief kan nadenken en daarbij minder bewust bent van de gevolgen die het met zich mee gaat brengen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Alhoewel jezelf uiten minder soepel loopt, ben je wel een stuk beter in het bedenken van oplossingen voor bestaande problemen nu je dankzij de organisatie skills van Maagd beter onderscheid kan maken van hoofd- en bijzaken.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Naast dat de maan in Maagd je scherper maakt en laat zien waar nog werk te verrichten valt, maakt het je ook bewuster van de planning van je carrière of projecten waar je aan werkt. Dag chaos en hallo duidelijk beeld hoe je kan komen waar je wilt zijn. Het draait om de kleine stappen die je moet zetten en dankzij Maagd weet je precies hoe je die moet nemen.

Overwerken is dus écht slecht voor je gezondheid blijkt uit dit onderzoek

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar de maan in Maagd vooral je hersenen zal prikkelen, zorgt het er ook voor dat je onbewust makkelijker over je eigen grenzen zal gaan. Je bent al een harde werker, maar nu je nog meer informatie gedreven bent, ligt jezelf overwerken behoorlijk op de loer. Leg de lat dus niet te hoog en vergeet niet om pauzes te nemen, vooral vandaag zal het je nog goed gaan doen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een laatste dag waarop je minder gebruik kan maken van je originaliteit. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, is het daarom een goed idee om vandaag eerder naar huis te gaan of juist te kijken naar wat wel lukt. Bijvoorbeeld door saaiere taken te gaan oppakken die je normaal gesproken laat liggen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vandaag ben je nog steeds in de romantische sferen, maar je kan ook overdrijven als je de neiging hebt ineens te kritisch te gaan kijken naar je relatie of je dating life. Door de maan in Maagd ben je geneigd veranderingen aan te willen brengen of juist veranderingen van je partner te verwachten wat best wat spanning met zich mee kan brengen. Vraag jezelf dus vooral af, wanneer is het goed genoeg?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️