Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 21 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  21 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Schorpioen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Jij ervaart de komende twee dagen een sterkere behoefte aan connectie nu de maan in Schorpioen je dieper laat filosoferen over het leven. Deze doordringende behoefte zorgt er niet alleen voor dat je hoofd voller zit dan normaal, maar ook dat jij jezelf meer terugtrekt om uit te diepen wat er nou echt speelt in je leven. Niets houdt je achter en die eerlijkheid verwacht je deze dagen ook van andere mensen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Vandaag verhuist de maan naar Schorpioen waardoor je merkt dat je meer behoefte hebt aan het ervaren van passie in bed. Fijn als je een relatie hebt die lekker loopt, maar als het vlammetje een beetje gedoofd is kan je gaan merken dat de liefde je behoorlijk wat frustraties kan opleveren. Daarom is dit het moment om eerst bij jezelf af te vragen welk aandeel jij hierin hebt, want it takes two to tango.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De maan in Schorpioen heeft een transformerende werking die ook jij vandaag gaat ervaren. Een fase die je helpt om uit te schulp te kruipen en in te zien welke patronen je nu echt moet loslaten. Je wordt je namelijk bewuster van alle smoesjes die jij jezelf voorhoudt waardoor jij je realiseert dat jij jezelf soms in de weg zit. Tijd voor verandering dus.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Jij gaat erg goed op deze instinctieve energie die we nu allemaal ervaren dankzij de maan in Schorpioen, in tegenstelling tot sommige anderen sterrenbeelden. Dankzij Schorpioen vind jij het een stuk makkelijker om duidelijk te maken wat er speelt, waardoor je voor je gevoel meer vrijheid ervaart. Een lekkere energie die je helpt om jezelf beter te uiten en zaken voor jezelf op een rij te zetten.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De Schorpioenenmaan laat jou de komende dagen meer nadenken over wat thuis nou echt voor je betekent. Familie zaken ervaar jij soms als lastig, maar nu Schorpioen je geen keuze geeft om bepaalde zaken uit te pluizen ervaar je meer zorgen of onzekerheden die je liever weg zou lachen. Dat gaat nu helaas niet, een goede tijd uds om de pijnlijke waarheid eens naar boven te halen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Hallo felheid! Dankzij de maan in Schorpioen merk je dat jouw natuurlijke rem nu weg is, waardoor je dankzij de eerlijkheid van Schorpioen een stuk feller wordt in jouw communicatie. Zeker als je merkt dat er onrecht is of zaken worden achtergehouden…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Normaal gesproken ben jij best een denker, maar nu de maan in Schorpioen staat word je gedwongen om je gedachten aan je versterkte emoties te gaan koppelen. Hierdoor merk je dat er ineens meer speelt dan je eigenlijk dacht waardoor je sterker het gevoel hebt dat er meer onzekerheid ligt dan dat je eigenlijk dacht. Tijd dus om die open eindjes aan te pakken!

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Met de maan die de komende dagen in jouw eigen sterrenbeeld staat, zullen al jouw karakterkenmerken versterkt worden. Als Schorpioen betekent dat niet alleen dat jij je meer comfortabeler voelt met jezelf, maar ook dat jouw gedachten intenser worden. Dit kan fijn zijn omdat het ervoor zorgt dat je liefde en passie sterker ervaart, maar kan ook een jaloerse kant naar boven brengen die niet terecht is. Niet te snel overhaasten hierin.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De intense energie die Schorpioen met zich meebrengt zal jouw vurige en warme karakter een beetje doven waardoor je merkt dat je emoties of gedachten snel teveel zullen zijn. Je hoofd zit vol waardoor je merkt dat je het lastiger vindt om je te focussen en dat voelt frustrerend met je huidige to-do lijst. Een goede tijd dus om het rustiger aan te doen en de gevoelens te accepteren.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Met de maan de komende dagen in Schorpioen ,ben jij meer bezig met wat vriendschappen en relaties nou echt voor je betekenen. De Schorpioen zorgt voor verdieping waardoor je verder wil kijken dan hoe plezierig deze relaties zijn, maar ook juist wil kijken naar wat gaat er nou niet lekker. Wie helpt je verder en wie is er nou echt een blok aan je been?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Niet jouw favoriete dagen, want nu je dankzij de maan in Schorpioen geconfronteerd wordt met je emoties ligt het op de loer dat zij deze overspoelen. Houd je hoofd koel en gebruik het schild dat je standaard hebt voor je emoties om deze dagen te verlichten door je vooral te focussen op de praktische zaken. De week is weer begonnen en daarom kan jij jouw gedachten zeker gaan verzetten met het to-do lijstje dat op je wacht.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook voor Vissen blijft de maan in Schorpioen een transformerende fase, zeker omdat de Schorpioen je helpt om niet alleen dichter tot je emoties te komen, maar ook je gedachten uit te diepen. Een fijne fase die je aan het denken en filosoferen zet waardoor je merkt dat je een andere kant van jezelf ontdekt, of nieuwe motivatie zal vinden om aan de slag mee te gaan.het

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️