Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 19 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  19 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Weegschaal
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een weekend vol liefde en warmte, als het aan de maan in Weegschaal ligt. Nu jij twee dagen lang een zachter ei wordt dankzij de gevoelige kant van Weegschaal merk je dat je minder individualistisch ingesteld staat en het makkelijker vindt om je in een ander te verplaatsen. Dit maakt het ook makkelijker om gevoelige onderwerpen te bespreken, omdat je minder zwart-wit zal gaan denken.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Dit weekend zal in het teken staan van zelfliefde, nu de maan in Weegschaal je eraan herinnert om extra lief voor jezelf te zijn. Diep van binnen heb je extra behoefte om jezelf te verwennen, maar als echte Stier moet je wel bewust omgaan met de Bourgondische kant van het leven….

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Komend weekend kan je het best lastig gaan hebben. Deels omdat Mars, planeet van passie nog in retrograde staat in jouw sterrenbeeld waardoor je ervaart dat het leven minder soepel loopt dan dat je zou willen. Maar ook omdat de maan in Weegschaal dit weekend ervoor zorgt dat je een grotere behoefte hebt om jezelf te uiten, iets wat niet soepel loopt omdat je hoofd vol zit met de zorgen die je hebt.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een fijn weekend nu de maan, jouw favoriete planeet, in Weegschaal staat waardoor je de connectie met het thuisfront extra sterk voelt en hiernaar verlangt. In plaats van de onzekerheden die soms in je hoofd zit, zit je hoofd komend weekend vol met de warmte van de connectie die je ervaart van andere mensen. Extra fijn dus om dicht bij mensen te zijn waar je veel van houdt.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De maan die komend weekend in Weegschaal schittert zorgt ervoor dat jij je bewuster gaat worden van de manier waarop je communiceert. Dankzij de rustige eigenschappen die deze maanfase met zich meebrengt zal jij tijdens gesprekken meer ruimte gaan bieden voor anderen. Iets minder haantje de voorste en iets meer een afwachtende houding waardoor gesprekken dit weekend best een andere wending kunnen gaan namen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Waar je soms erg streng bent voor jezelf, zorgt de maan in Weegschaal er de komende twee dagen voor dat jij jezelf wat meer gunt, waardoor je het makkelijker vindt om geld uit te geven. Zeker voor luxere artikelen kan je dit weekend best oog voor gaan hebben. Ook jij mag jezelf best eens in het zonnetje zetten, dus een shopping weekend is echt geen gek idee. Denk hierbij wel aan duurzaamheid…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Een weekend waarin je best lekker in je vel zal zitten nu de maan twee dagen lang in jouw sterrenbeeld verblijft. Hierdoor voel jij je beter in contact met je emoties en merk je dat je nog beter uit de verf komt. Extra fijn dus om gebruik te maken van jouw talent van verbintenis door dit weekend vooral in het gezelschap van andere door te brengen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ondanks dat je geneigd bent veel in je hoofd rond te dwalen, helpt de zachtaardige energie die de maan in Weegschaal dit weekend voor je meebrengt ervoor dat je meer in het hier en nu gaat leven. Weegschaal laat je inzien dat er meer is dan alleen je eigen wereld waardoor je meer behoefte hebt om je nieuwsgierigheid te voeden. Geen weekend dus om op de bank te blijven hangen!

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Dit weekend staat in het teken van vriendschappen nu de maan in Weegschaal je bewuster maakt van de waarde die mensen in jouw leven hebben. Als avonturier ben je gewend graag op je eigen benen te staan, maar dit weekend ervaar je extra behoefte om contact te hebben met anderen. Tijd dus om de deur uit te gaan en het leven te vieren.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Dit weekend staat in het teken van je carrière, als de maan in Weegschaal je bewuster maakt van jouw rol als collega. Niet de meest optimale timing, maar wel een die je aan het denken zet hoe je meer kan inspelen op samenwerkingen.

De 6 signalen waaraan je herkent of een ander emotioneel is verwaarloosd

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Bereid je maar vast voor, dit weekend wil je zeker niet stil gaan zitten nu de maan in Weegschaal ervoor zorgt dat je nog nieuwsgieriger wordt dan dat je al bent. Dankzij de ruimdenkende visie van Weegschaal merk je dat meer rusteloosheid ervaart als je jouw huidige patroon blijft aanhouden. Tijd dus om nieuwe activiteiten te ondernemen, zoals het bezoeken van een museum of expeditie die nog op je to-do lijst stond.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Met de maan die komend weekend twee dagen lang in Weegschaal staat, ervaar je een sterkere behoefte aan het zoeken van verbinding en diepgang met een ander. Waar jij als Vissen vaak voor een ander klaar staat, is het wel goed je te beseffen dat alleen mensen die ook voor jou klaar staan, jouw energie waard zijn. Door Weegschaal kan jouw eigenschap voor jezelf wegcijferen versterkt worden, waardoor je pas achteraf merkt dat iemand grenzen over gegaan is.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️