Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 18 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.


Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  18 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een laatste dag met de maan nog in Maagd waarbij je nog de laatste puntjes op de i kan zetten voordat het weekend begint. Dat is fijn want je merkt dat je er toch wel behoefte aan hebt om meer structuur in je leven aan te brengen door de maan die je laat merken dat een opgeruimd hoofd je goed doet.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ook vandaag kan jij nog genieten van de combinatie die Venus, Mercurius en de maan vormen waardoor jij meer in passievolle sferen bevindt. Niet alleen omdat het voelt als een fijne uitlaatklep, maar ook omdat het je zelfvertrouwen een lekkere boost geeft. Fijne avond, Stier…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook vandaag verblijft de maan nog in Maagd waardoor je nog een laatste dag kan genieten van het feit dat je extra concentratie hebt om zaken af te ronden voordat het weekend begint. Extra fijn, want des te sneller het werk af is, des te sneller je tijd kan besteden met de mensen die altijd voor je klaar staan, iets waar je ook vandaag nog extra behoefte aan hebt. Geen typische stapavond dus, maar een avondje op de bank.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Vlak voor het weekend ervaar je nog even de emotionele wapenstilstand die je door de maan in Maagd ervaart, waardoor je de afgelopen dagen niet helemaal lekker in je vel hebt gezeten. Zeker als je toch te hard voor jezelf bent geweest, zal je vandaag extra vermoeidheid ervaren. Gelukkig kan je opladen in het weekend.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Ook vandaag vind je de maanenergie nog een beetje saai omdat de nuchtere visie van de maan in Maagd ervoor zorgt dat je ineens behoefte hebt aan de verantwoordelijke zaken in het leven. Boring! Gelukkig staat het weekend bijna voor de deur waarbij de maan het plezier weer terugbrengt als deze in jouw sterrenbeeld staat te stralen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Vrijdag is jouw dag om de laatste loodjes af te ronden voordat de maan in het weekend naar Leeuw verhuist, een sterrenbeeld dat jouw hoofd behoorlijk chaotisch maakt. Tijd om jouw behoeften aan structuur en orde extra te vervullen nu de maan nog voor een laatste dag in jouw sterrenbeeld staat.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Vrijdag is de laatste dag dat je minder gedaan krijgt dan dat je zou willen. Laat de irritaties niet teveel de overhand nemen, want hierdoor kom je in een vicieuze cirkel terecht waarbij je in negatieve gedachten blijft door de maan in Maagd. Morgen zal het een stuk beter gaan als de maan naar Leeuw toegaat.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Alleen vandaag staat de maan nog in Maagd waardoor jij je onbewust meer open stelt naar anderen. Niet alleen fijn voor de mensen die je al goed kennen, maar ook voor de mensen die je nog gaat tegenkomen want door het masker te laten zakken ben je een stuk beter benaderbaar. Wie weet waar dat vandaag nog naar toe kan leiden…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Een laatste dag om nog orde te scheppen op werk omdat de maan alleen vandaag nog in Maagd staat, waardoor zelfs de passievolle en impulsieve Boogschutter meer orde op werk krijgt. Fijn om de laatste taken af te ronden, maar leg de lat niet te hoog om te voorkomen dat jij de kritische blik van Maagd gaat overnemen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast alle Boogschutterenergie stond jij de afgelopen twee dagen ook nog in de verantwoordelijke modus omdat de supernuchtere maan in Maagd ervoor zorgde dat jij je extra bewust werd van alle praktische zaken. Vervelend, want dit legde jou extra druk op om het zo goed mogelijk te willen doen. Gelukkig is vandaag de laatste dag waarbij je zo hard voor jezelf zal zijn.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je zou het niet verwachten van een nuchter sterrenbeeld, maar nu de maan in Maagd staat heb jij een grotere behoefte om de liefde te vieren in bed. Alleen vanavond ervaar je deze behoefte tot lichamelijke connectie en ontspanning nog extra sterk. Tijd om de passie in je lichaam te voelen en voor de maan maakt het echt niet uit of je dit samen ontdekt of alleen met jezelf…

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar je normaal gesproken sterk je emoties en intuïtie voelt, is dat vandaag ook nog minder nu de maan voor de laatste dag in Maagd staat. Een plaatsing die ervoor zorgt dat je rationeler naar de liefde gaat kijken en mogelijk zelfs meer ruzie of frustraties ervaart door de ander. Je ervaart dankzij de maan in Maagd minder geduld voor de ander en dat kan best tot conflicten leiden….

Deze edelstenen helpen om je soulmate liefde aan te trekken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️