Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 16 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 16 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 16 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

Waar de maan in Kreeft fijn is om voor jou als vurig sterrenbeeld even tot rust te komen thuis, is het weer een stuk minder voor je productiviteit. Gelukkig is het weekend, dus neem vooral niet teveel hooi op je vork en geef toe aan Netflix and chill.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Dat het belangrijk is om jezelf te uiten, blijkt wel door de samenwerking die gisteren en vandaag plaats vindt tussen de maan die je leert dat je over je gevoelens moet praten en Mercurius die je inzichten geeft dat het belangrijk is om dit te doen voor je mentale gezondheid. Tijd dus om dat deurtje naar je emoties te openen en jezelf kwetsbaar op te stellen naar de mensen die er toe doen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Omdat je merkt dat je vol met emoties zit waar je liever niet over praat, kan het zijn dat je minder in je vel zit. Dat is niet erg, maar kan je wel als vervelend ervaren nu het weekend is en je eigenlijk wel andere plannen had.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Hopelijk heb je vandaag geen volle dag gepland staan, want door de versterkte emoties die je voelt door de maan in jouw sterrenbeeld, voel jij je heen en weer getrokken tussen je emoties en je rationele kant. Je weet niet echt goed waar je zin in hebt, dus blijf vooral thuis en laat je verwend worden door de mensen om je heen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Waar de emoties gisteren al meer naar de voorgrond kwamen, kan je de kracht van de maan in Kreeft ook gebruiken om juist na te gaan wat er voor jou nu echt belangrijk is. Wat je nu voelt is een afspiegeling van de zaken die diep in je onderbewustzijn geworteld zitten, waar je veel van kan leren.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Dat de Kreeftenmaan ons allemaal wat gevoeliger maakt, is duidelijk. Maar daarnaast helpt deze maanfase jou juist om ook jouw creatieve kant meer te gaan omarmen waardoor je met best innovatieve ideeën kan gaan komen. Je bent toe aan verandering, dus dit is een mooi moment om na te gaan hoe jij die in je dagelijks leven al kan gaan toepassen zonder je leven direct over hoop te gooien.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Waar de Kreeftenmaan je aan het denken zet over hoe jij je ambities kan gaan waarmaken, zet het je ook aan het denken over hoe je beter je eigen (emotionele) grenzen kan gaan bewaken. Als Weegschaal stel jij jezelf flexibel op en wilt graag de vrede bewaren, maar dit zorgt er ook voor dat jij jezelf snel wegcijfert. Een goede dag dus om vandaag te oefenen hoe je meer voor jezelf op kan gaan komen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar de maan in Kreeft je hoofd vol laat lopen met gedachten en emoties, zet het je ook juist aan het nadenken over het doel van het leven en waar je staat. Nieuwe inzichten kunnen hierbij ontstaan, of een gevoel van miserie als je het idee hebt dat je volledig de controle kwijt bent. Geen slecht idee dus om het vandaag rustig aan te doen, want Kreeft is al intens genoeg.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Naast dat de maan in Kreeft je mentaal aan het denken zet, heb je ook een sterkere behoefte aan het aangaan van een intiemere connectie. Een goede dag dus om lekker lang tijd onder de wol te besteden met je partner of door met vrienden af te spreken en diepgaande gesprekken te voeren.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast dat je met je hoofd meer bij de liefde bent, ben je ook een stuk zorgzamer en warmer naar je omgeving toe. Als Steenbok ben jij sowieso een goede vriend die voor iedereen klaar staat, maar nu met de maan in Kreeft wordt dit extra versterkt. Een mooi moment dus om vandaag  met vrienden of familie af te spreken om deze warme gevoelens met anderen te delen.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu je bewuster bent dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen, is vandaag ook een goed moment om te kijken naar hoe je dit in je dagelijks leven kan meenemen. Dus niet één dagje zen zijn, maar kijken naar een blijvende verandering door een goed voornemen te starten.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een laatste dag met de maan in Kreeft waardoor je ook vandaag nog meer energie hebt dan normaal. Niet alleen fijn om leuke activiteiten te ondernemen met mensen die je energie geven, maar ook om tijd aan je hobby’s te besteden of om juist lekker lui op de bank te gaan hangen. Er is geen goed of fout, zolang je maar goed luistert naar wat je echt wilt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️