Eva de Visser
Eva de Visser Column 9 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Column Eva: ‘Outdoor Seks’

Vandaag hebben we een belafspraak met Robin. Ze is al een tijdje lid van Rouze en wil graag haar ervaringen met ons te delen. Mijn collega en ik zitten klaar achter onze computers voor het gesprek met Robin als haar blozende gezicht op het scherm verschijnt. Ze is eind twintig en praat gemakkelijk over haar seksuele leven en over de outdoor seks die daarbij komt kijken. Haar vaste vriend en zij wonen niet samen.

‘Doordeweeks spreken we elkaar veel, maar zien we elkaar niet fysiek. Het weekend is echt ons moment. Dan komt hij naar mij toe of ik naar hem.’

Als je als werk hebt om erotische verhalen voor vrouwen te maken, is het goed om steeds in gesprek te blijven met je achterban, om te horen waar zij nou echt behoefte aan hebben. Moeten er meer zij+zij verhalen komen? Meer hij+zij? Of misschien wel hij+hij? Op welke kinks zitten gebruikers te wachten? Moeten we sneller to the point komen qua seks of is er juist meer behoefte aan een langere build-up?

Wat we wel al weten: de stemmen van de acteurs zijn belangrijk. De ene stem kan iemand in vervoering brengen, de andere stem kan juist een totale afknapper zijn.

We stellen Robin een paar vragen over haar motivatie om lid te worden, waar ze openlijk antwoord op geeft. We willen natuurlijk vooral weten wanneer ze Rouze gebruikt. Robin begint te lachen en wij worden met de seconde nieuwsgieriger.

‘Nou, ik gebruik Rouze eigenlijk altijd met mijn vriend samen. We hebben een soort routine ontwikkeld.’ We zitten inmiddels op het puntje van onze stoel…

‘Mijn vriend en ik houden allebei heel erg van buiten zijn. Als we in het weekend bij elkaar zijn, zoeken we altijd een mooi stukje natuur op om te wandelen of te zwemmen. Sinds kort is er nieuw onderdeel bij onze routine gekomen: we kiezen een erotisch verhaal uit om daar samen naar te luisteren.’

Heerlijke outdoor seks

Ze grinnikt. Volgens mij ziet ze het helemaal voor zich. ‘Als we klaar zijn met luisteren, zijn we allebei zo opgewonden dat we daarna heerlijke outdoor seks hebben. Op een open plek in het bos, of aan het water. Dat doen we nu bijna ieder weekend.’

Ze kijkt ons via het computerscherm vrolijk aan. Totaal niet onzeker over de intieme details die ze net met ons heeft gedeeld. Mijn collega en ik hadden niet op deze openheid gerekend, maar zijn erg te spreken over de routine.

‘Wat een goed idee!’ roep ik uit. ‘Misschien moeten we hier een verhaal over maken.’ We lachen. ‘Lekker meta wordt dit,’ zegt Robin.

We praten nog wat na en Robin vertelt over de verhalen die het beste voor haar en haar vriend werken. IJverig maken mijn collega en ik notities om met de rest van het team te bespreken. ‘O ja…’ begint Robin, ‘Vorige week werden we bijna betrapt. We gingen helemaal in elkaar op en hoorden opeens stemmen.

Er reed een groep mountainbikers vlak langs ons. Ze konden ons nét niet zien. Dat gaf eigenlijk net dat extra zetje aan onze opwinding en we hebben ons nog even laten gaan in de open lucht.’

Robin in niet de echte naam van degene in dit verhaal. Wegens prive-redenen, hebben we een andere naam gebruikt.

Eva de Visser (38) is oprichter van Rouze, een platform met sexy verhalen. Als Eva vertelt wat haar werk is, krijgt ze de meest bijzondere persoonlijke verhalen te horen over liefde, seks en relaties. Ze ontmoet inspirerende mensen, van activistische sekswerkers tot opvallend openhartige bankmedewerkers. Om de twee weken schrijft ze hierover op BEDROCK.

Ook eens wat lezen of luisteren op www.rouze.me? Met de code bedrock krijg je een maand gratis toegang.

Volg Rouze op Instagram: @rouze.me

Wanneer heb je eigenlijk genoeg seks? Dít zegt een therapeut erover

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️