Eva de Visser
Eva de Visser Column 12 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Column Eva: ‘De beste seks van mijn leven’

‘Ik heb gisteravond de beste seks van mijn leven gehad.’ Ze zegt het zonder een greintje ironie in haar stem. Ik neem net een hap van mijn gepofte biet en slik het door zonder te kauwen.
‘De beste seks?’ Ik kijk haar verwachtingsvol aan en herhaal mijn vraag alsof ze me de eerste keer niet heeft gehoord. ‘Echt: de beste seks?’ Rustig neemt ze een slokje uit het glas water dat voor haar neus staat. ‘Ja.’

“Het overkomt me regelmatig dat mensen mij heel persoonlijke verhalen over seks vertellen. Ik hoor verhalen over slechte seks, middelmatige seks, en gelukkig ook genoeg over goede seks. Maar zo stellig als deze vrouw heb ik iemand nog nooit over seks horen praten. Ik draai me nog meer haar kant op. De gesprekken om ons heen verdwijnen naar de achtergrond. ‘Twee jaar geleden ben ik gescheiden van de vader van mijn kinderen. Sinds een half jaar heb ik een nieuwe relatie en ik weet niet wat ik meemaak.’

Er verschijnt voor het eerst een kleine grijns op haar gezicht. Dan vertelt ze me over haar huidige leven: ze begeleidt, als mentor en sjamaan, mensen bij psychedelische trips om meer vanuit hun gevoel te leven. Elke dag mediteert ze een half uur, haar nieuwe liefde mediteert wel twee tot drie uur op een dag. Een paar jaar terug was ze nog marketingmanager voor grote organisaties. Het contrast is groot.

We zijn die middag samen gekomen voor één van haar psychedelische sessies. Ik doe mee om mijn ‘horizon te verbreden’. Volgens mij is het kopje truffelthee dat ik die dag heb gedronken nog niet helemaal uitgewerkt, want mijn volgende hap gepofte biet smaakt opnieuw weergaloos. “Gisteravond was wild,’ gaat ze verder. ‘Ik ben nog niet eerder tot zulke hoogtes gestegen, maar ik ben wel per ongeluk klaargekomen.’ ‘Per ongeluk?’ vraag ik. ‘We zitten allebei in een traject waarbij we drie maanden geen orgasmes mogen hebben, maar dat is me dus niet gelukt. Ik ben zo hard klaargekomen.’

Ik lach hardop. ‘Dat klinkt goddelijk.’ ‘Ja’, zegt ze. ‘Maar dat was niet eens het meest spectaculaire.’ Ik kijk haar vragend aan. ‘Het mooie was dat we op een gegeven moment zo diep in onze liefde en opwinding voor elkaar zaten, dat we tegen elkaar gromden als wilde dieren. Ik durfde me voor het eerst in mijn leven helemaal te laten gaan. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.’ Ze vertelt over de connectie die je met je partner kan maken tijdens tantra. Een ‘gewoon’ orgasme is alleen maar de eerste trede op de seksladder naar een bijna buitenaardse ervaring. ‘Echt,’ zegt ze, ‘als je dit hebt meegemaakt, wil je nooit meer terug.’ Mijn interesse voor tantra was nooit zo groot, maar is na dit gesprek meer dan ooit gewekt.

Eén van de mannen die ook meedeed met de ceremonie van vanmiddag komt naast ons zitten. ‘Waar hebben jullie het over?’ ‘Oh, gewoon. Over de beste seks ooit.’ Ze zegt het zonder lachen, maar haar ogen glanzen.

Eva de Visser (38) is oprichter van Rouze, een platform met sexy verhalen. Als Eva vertelt wat haar werk is, krijgt ze de meest bijzondere persoonlijke verhalen te horen over liefde, seks en relaties. Ze ontmoet inspirerende mensen, van activistische sekswerkers tot opvallend openhartige bankmedewerkers. Om de twee weken schrijft ze hierover op BEDROCK.

Ook eens wat lezen of luisteren op www.rouze.me? Met de code bedrock krijg je een maand gratis toegang.

Volg Rouze op Instagram: @rouze.me

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️