Kim van der Blom
Kim van der Blom Welzijn 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Breathing for Energy: bezoek dit gratis virtuele event en leer de kracht van onze adem

Ademen, we doen het elke dag, maar de kracht die het heeft, wordt vaak onderschat. Onze adem kan ons kalmeren in stressvolle situaties en ons meer energie geven. We vergeten soms wat we allemaal kunnen doen met onze adem.

Expert Ari Whitten vertelt je er alles over tijdens zijn digitale evenement Breathing for Energy.

Breathing for Energy

Tijdens het evenement Breathing for Energy krijg je alles te horen over hoe je ademhalingsoefeningen kunt gebruiken om mitochondriën een boost te geven. Mitochondriën kan je omschrijven als energiefabrieken van de cel, ze zijn in bijna alle lichaamscellen te vinden. Daarnaast kan het ook helpen bij het verbeteren van jouw hersenfunctie.

Wanneer je ademhaling is verstoord, kan dit juist een gevoel van angst geven. Dit maakt het onmogelijk voor ons om te ontspannen. Een disfunctionele ademhaling komt bij veel van ons voor. Het is dan ook belangrijk om te kijken hoe je dit kan verbeteren. Expert Ari Whitten helpt je tijdens het event begrijpen hoe je het beste kunt ademen om kalm te blijven in plaats van stress te veroorzaken.

Wie is Ari Whitten?

De host van het evenement is Ari Whitten. In 2020 werd Whitten benoemd als de nummer een health influencer. Hij is energie- en vermoeidheidspecialist en richt zich op energieverbetering. Hij is expert op gebied van voeding, lichaamsbeweging en natuurlijke gezondheid. Al meer dan twee decennia lang bestudeert hij voeding en holistische gezondheid.

Hij heeft ook een achtergrond in inspanningsfysiologie en fitness en voltooide een 3-jarige cursus in klinische psychologie. Een echte expert dus! De afgelopen zeven jaar werkt hij samen met de beste wetenschappers en artsen waarmee hij werkt aan het ontwikkelen van het meest geavanceerde systeem op het gebied van het overwinnen van vermoeidheid en het verhogen van de energie.

Wat kan je verwachten bij Breathing for Energy?

Whitten is dus zeker het persoon waar je meer van wil leren, maar wat kunnen we verwachten tijdens het evenement? Hij behandelt de link tussen je ademhaling en mitochondriën en hoe een bepaalde ademhalingsroutine je een energieboost kan geven. Dit met behulp van wetenschap ondersteunde technieken die jouw hersenfunctie stimuleert.

Deze specifieke ademhalingsoefeningen zouden jou moeten helpen om beter te kunnen slapen. Hij legt uit hoe een disfunctionele ademhaling stress kan veroorzaken en nog veel meer! Een evenement dat je zeker wilt bezoeken.

Wanneer is het?

Hadden we al gezegd dat het evenement gratis is? Op donderdag 30 maart vindt het evenement online plaats. Het is voor iedereen te bezoeken. Meld je aan en krijg toegang tot Breathing for Energy. Het evenement begint om 4:30 PT, dit is 00:30 Nederlandse tijd.

De 12-3-30 work-out trend doet wonderen bij mensen in de sportschool

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️