Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Horoscopen 27 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Deze baan past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

Alles staat geschreven in de sterren, zo ook welke baan het beste bij je past aan de hand van je sterrenbeeld. Misschien zit je niet meer lekker in je huidige job, dan kan je hier volop inspiratie opdoen. Of misschien doe jij wel het perfecte werk volgens de astrologie.

Bij elk sterrenbeeld passen typische talenten en die kun je weer goed gebruiken in een baan. Bekijk hieronder welke beroepen goed bij je passen volgens je geboortedatum.

Banen die bij je sterrenbeeld passen

We zijn benieuwd of je huidige beroep een match is of dat je voor een carrièreswitch gaat.

Ram (21 maart – 19 april)

Je bent ambitieus en zelfverzekerd. Ook je charme werkt mee in het kiezen van de juiste baan bij jouw sterrenbeeld. Je bent een geboren leider en kan al je talenten inzetten in een baan als ondernemer, politicus, bij de hulpdiensten, als sporttrainer of een job in de mediawereld.

Stier (20 april – 20 mei)

Je bent geduldig, een doorzetter en harde werker: advocaat, PR-medewerker, stylist (mode of interieur), pedagoog en projectmanager zijn banen die goed passen bij iemand met het sterrenbeeld Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweelingen je sterrenbeeld is, ben je communicatief sterk. Ook ben je flexibel, sociaal en heel nieuwsgierig. Banen die bij jouw sterrenbeeld passen zijn: schrijver, marketing manager, leraar, wetenschapper of een baan in de mediawereld.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn creatief, empathisch en heel zorgzaam. Een baan in het onderwijs is daarom een goede keuze voor iemand met dit sterrenbeeld. Verder kun je denken aan een beroep als coach, psycholoog of diëtist.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw zit vol passie, kan heel aanwezig zijn, maar ook meer op de achtergrond, observerend. Banen die goed bij dit sterrenbeeld passen zijn daarom: acteur, directeur, weddingplanner of manager.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je bent perfectionistisch, georganiseerd, analytisch en je houdt wel van een uitdaging. Daarom zijn beroepen als onderzoeker, accountant, schoonheidsspecialiste, chirurg of boekhouder of hoofdredacteur jouw ding.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal is idealistisch, sociaal en creatief. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben bovendien een groot rechtvaardigheidsgevoel. Bij dit sterrenbeeld past een baan als rechter of advocaat goed bij. Denk ook aan schrijver, grafisch vormgever, sociaal werker of mediator.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als Schorpioen ben je goed in het oplossen van problemen. Ook ben je vaak op de hoogte van wat er speelt in de wereld, je hebt oog voor trends. Met dit sterrenbeeld ben je ook nog eens goed met geld, een baan die daarbij past zou een goede match zijn. Beroepen die het ook goed doen zijn onderzoeker, arts, bankier, of wetenschapper.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters houden van vrijheid en nieuwe dingen leren. Het zijn geboren optimisten en bovendien ook erg nieuwsgierig. Bij dit sterrenbeeld past een baan als webdeveloper, tuinarchitect, reporter of stewardess heel goed bij.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als je sterrenbeeld Steenbok is ben je een hard werker die wel van een uitdaging houdt. Je bent creatief en houdt ook wel van een beetje leiding geven. Banen die bij je passen zijn: wetenschapper, creative director, architect, financieel adviseur of producer.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een Waterman laat zich niet graag leiden. Liever ben je vrij in je werk. Je bent origineel en innovatief. Ontwerper, therapeut, programmeur, kunstenaar of astronoom zijn beroepen die je op het lijf geschreven zijn.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben een enorme fantasie, zijn heel empathisch en ook een beetje dromerig. Bovendien luisteren Vissen liever naar hun hart dan hoofd. Banen die daar goed bij passen zijn dierenarts, verpleger, stylist, fotograaf of psycholoog.

Hier kun je op letten als je vriendschap sluit en gelooft in Sterrenbeelden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️