Kim van der Blom
Kim van der Blom Psyche 8 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat je moet weten over mensen met het sterrenbeeld Ram

Ben jij jarig tussen 21 maart en 19 april? Dan wist je het vast al, maar jij bent een Ram! Je bent een vurig en energiek sterrenbeeld. Jij bent iemand die in elke situatie passie, actie en moed brengt. Als je omringt bent met iemand waarvan dit hun zonteken is, sta je een wilde en onvoorspelbare rit te wachten.

Ben jij een Ram of ken je iemand met dit sterrenbeeld? Dit is alles wat je over dit sterrenbeeld moet weten. Wat betekent het als jouw zonteken een Ram is?

Feiten over het sterrenbeeld Ram

De Ram wordt gesymboliseerd door, je raadt het vast al, een Ram, of specifieker gezegd een koppige Ram. Je bent iemand die onbevreesd en competitief is, dit komt doordat dit sterrenbeeld geregeerd wordt door Mars. Mars staat ook wel bekend als de krijgersplaneet. Het verbaast je dan misschien ook niet dat dit sterrenbeeld een vuurteken is.

De Ram is het eerste teken van de dierenriem. Het is een sterrenbeeld met veel zelfvertrouwen van nature en ze zijn zeer energiek. Zelfs op momenten dat je je misschien niet zo energiek voelt als normaal, kom je nog steeds energiek over op anderen. Anderen kunnen zich geïntimideerd voelen door jouw moed en krachtige aanwezigheid. Jij bent dan ook zeker niet bang om de leiding te nemen.

Ram is dan ook een sterrenbeeld die actie onderneemt en dingen voor elkaar krijgt. Dit kan ze wel ongeduldig maken. Je denkt dan ook vaak niet na over de gevolgen van deze acties of wat andere mensen ervan zullen denken. Jij gaat recht op jouw doel af.

Compatibiliteit Ram

Als het gaat om de liefde is de Ram zeker niet bang om de eerste stap te zetten. Hoe kan het ook met zo’n moedig en zelfverzekerd sterrenbeeld als deze. De Ram is een van de beste minnaars en vrienden die iemand kan hebben. Ze zullen je grootste cheerleader zijn.

Vriendschap

Ram is een actief en expressief teken. Hierdoor kan je een vriendschap vol activiteiten en gelach verwachten. Door hun enthousiasme trekken ze veel mensen aan en vinden ze het belangrijk om ook in groepsverband iets te doen. Als het gaat om vriendschap kan de Ram goed op weg met Tweelingen en Waterman.

Liefde

Ram heeft een partner nodig die met hun spontaniteit en opvliegendheid om kan gaan. Jij hebt iemand nodig waar je je ongefilterde mening kwijt kan en de leiding kan nemen als het gaat om plannen. De Boogschutter is daarom een goede match voor de Ram. Dit sterrenbeeld laat jou de touwtjes in handen nemen.

Carrière

Als het gaat om de carrière van de Ram zijn het harde werkers. Als jij iets vindt waar je gepassioneerd over bent, doe je er alles aan om jouw doel te behalen. Wel werk jij beter als teamleider dan teamlid. Jij bent nou eenmaal een geboren leider. Als het aankomt om geld weet jij precies de balans tussen uitgaves en sparen te vinden.

Vuurtekens in de astrologie: kom meer te weten over Ram, Leeuw en Boogschutter

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️