Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Luistervoer 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

6 must listen podcasts over manifesteren die je zeker wilt luisteren

Verloren uurtjes vullen met een knalgoede podcast is nooit een slecht idee. Onderweg naar je werk, tijdens een wandeling in de natuur of gewoon thuis terwijl je stofzuigt of de ramen lapt. Podcasts zijn het perfecte medium om even uit te loggen en simpelweg te luisteren. Deze inspirerende podcasts over manifesteren zijn de moeite waard.

Tune in en dompel jezelf onder in de magie van het manifesteren.

1. Master your mindset

Master your mindset van Michael Pilarczyk ken je misschien al van het boek. Nu is er ook een podcast waarmee je wordt geïnspireerd om jouw mooiste leven te leiden. Onderwerpen als geluk, geld, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke rust en bewustzijn passeren de revue.

2. Nikki van der Velden over ademwerk, van binnenuit manifesteren en verkeerd ademhalen

In KUKURU gaat Giel iedere week in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. KUKURU staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). In deze podcast spreekt hij met Nikki van der Velden die ons eerder al tips gaf om bewuster te ademen.

3. Abundance podcast

Christine Beijnen, founder van Cosmic Life is manifestatie expert en ze geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Haar online cursussen waren in mum van tijd volgeboekt maar ze heeft ook een podcast die je gratis kunt luisteren. Met interessante gasten gaat ze in gesprek over de invloed van jouw frequentie (energieveld) op jouw werkelijkheid.

4. De wonderen van manifesteren

Willemijn Welten en Rochelle Balmer hebben beide veel ervaring met manifesteren en intuïtie. In de podcast delen ze magische verhalen waar bijna iedereen zich wel in herkent.

5. Bedrock meets Rosa & Lisanne over doen wat je leuk vindt en bewust leven

Bedrock heeft natuurlijk ook een eigen podcast en in deze aflevering met de twee hosts Rosa & Lisanne wordt je geïnspireerd door de passies en drijfveren van de twee vrouwen. Kortom het is een bijzonder gesprek over het werkende leven, het ideale leven en mindset.

6. Ik ben weer ‘gewoon’ juf, oftewel simpelheid is vrijheid

Lou Niestadt is schrijver, moeder, lover, ondernemer, onderwijzer en offline. Al verscheen er dit jaar nog een podcast online waarin ze vertelt hoe ze heeft genegeerd wat ze écht wilde. Soms streven we alsmaar naar dat ‘betere leven’terwijl het ‘gewoon’ voor handen was in het ‘gewone leven’.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️