Maannomade
Maannomade Horoscopen 22 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Zon naar Maagd op 23 aug: Geen excuses om te laat komen…

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 23 augustus tot 23 september staat de zon in Maagd en worden we allemaal wat punctueler!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor september

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse bewustzijn, mood en ons ego. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte om te leven en niet te denken aan morgen (Zon in Leeuw) of zijn we juist meer bezig met onze zaken op orde stellen (Zon in Maagd).

De komende vier weken zullen we extra gaan genieten van alle eigenschappen van aardse Maagd.

Zon naar Maagd

Maagd is een echt aards sterrenbeeld, gekenmerkt door haar nuchtere instelling is het Maagd die ons eraan herinnert dat er ook een serieuze kant aan het leven is. Afgelopen weken leefden we in een groot zomerfeest toen ons hoofd alleen maar stond naar genieten dankzij de zon die in Leeuw stond.

Na al dat feesten is het tijd om de chaos op te ruimen en terug naar ons dagelijks leven te keren. Nu de Zon naar een aards sterrenbeeld keert, worden we weer met onze benen op de grond gezet. Minder emotionele en spontane buien meer en meer behoedzaamheid voor dat wat komen gaat.

Het leven is onvoorspelbaar en daarom is het belangrijk om de zaken goed voor elkaar te hebben en ook op onverwachte situaties voorbereid te zijn. Maagd helpt ons daarmee door ons meer na te laten denken over de toekomst en zaken goed te regelen.

Plots denken we ineens na over ons spaargeld, of we op het goede pad van onze carrière zitten en welke plannen we nog gaan uitwerken. Een fijne instelling die je niet alleen helpt om de komende weken efficiëntere trucjes uit te proberen, maar ook kijkt naar wat je nog meer kan optimaliseren. Tijd dus om alle losse eindjes eens bij elkaar te knopen, dus die rommelkast kan best eens aangepakt worden tijdens het Maagdenseizoen.

Dat je bent ingesteld om jouw hoofd de komende weken op te ruimen is een ding dat zeker is, want mentale ruimte kan je wel gebruiken, maar daarnaast zorgt Maagd er ook voor dat jij je bewuster wordt van je gezondheid en ineens meer discipline hebt om de sportschool in te gaan of door meer aandacht te besteden aan koken en boodschappen doen.

Grote kans dus dat je ergens in een Internet loophole belandt, waarbij je omkomt in de informatie als jij je pijlen op een onderwerp hebt gericht. Door de bredere focus kan jij je beter concentreren en zorgt minder afleiding dat je best wat productiever zal zijn.

Al met al een periode om werk te verrichten en je minder af te laden leiden door kleine randzaken. Vergeet niet om te leven, het plezier op te zoeken en de lat niet te hoog te leggen voor jezelf. Je mag jezelf best uitdagen, maar jezelf neersabelen is een valkuil die deze periode op de loer kan liggen.

En ondanks dat dit het Maagdenseizoen is, betekent zeker niet dat je ook zo hoeft te leven. Zon in Maagd laat je inzien dat het motto ‘work hard, play hard’ zeker geldt en dat het niet betekent dat je geïsoleerd op werk moet blijven. Voor alle singles is dit een goede periode om werk te maken van een potentiële date en dat een beetje moeite voor de liefde best wat moois kan opleveren.

Fijn seizoen, lieve Bedrockers!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️