Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 5 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 tot 12 mei

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 6 tot 12 mei

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 tot 12 mei

Maandag 6 mei

Maan in Stier

Dat de vibe van Mei heel anders is dan April zal je inmiddels wel zijn opgevallen. De zon in stier houdt je grounded en standvastig – heerlijk na al die intense weken – maar het is de maan in Stier die het leven vandaag licht, luchtig en zoet laat voelen. Valt het je ook op? Overvloed is overal. En het is meer dan geld. Het zijn de aardbeien uit je eigen moestuin. De wilde kruiden in de berm. Het gevoel van zeeën van tijd. Met de maan in Stier zijn je voelsprieten hier meer op gericht dan anders.

Woensdag 8 mei

Nieuwe maan in Stier

Wanneer de Nieuwe Maan in Stier staat is het tijd om jezelf af te vragen: waar wil ik meer van? De meest voor de hand liggende thema’s die kunnen opkomen: seks of geld. Natuurlijk zijn dit twee van ‘s werelds meest geliefde thema’s, maar vanuit de astrologie gezien zijn het vooral typische Stier thema’s. Dit zijn twee speelse manieren om af te stemmen op haar energie:

Visualiseer jezelf als rijk persoon (dit hoeft dus niet perse geld) te zijn. Hoe ziet je leven eruit? Waar ben je? Door wie ben je omringd? Wat geeft je een gevoel van luxe en comfort? Dagdroom in geuren en kleuren. Sluit je droom af met een actie die je de komende 24 uur kunt uitvoeren om een stap dichterbij het realiseren van je droom te komen.

Dans sensueel voor je partner, maar spreek af dat het geen uitnodiging is voor seks. Trek iets aan waarin jij je zelfverzekerd voelt. Dim de lichten. Zet je favoriete nummer op. En geef je over aan het ritme van de muziek. Je helemaal vrij geven terwijl iemand kijkt is minder makkelijk dan het misschien lijkt. Probeer jezelf niet tegen te houden in je sensualiteit noch bewust uitdagend te gaan dansen. Gebeurt dat wel, onderzoek dan je innerlijke criticus (hallo Pluto retrograde). Alleen dansen voor de spiegel werkt ook goed.

Een nieuwe maan in Stier kan ook een nieuw begin teken op het gebied van werk. Of jij bent aan zet en maakt een nieuwe move of er gebeurt iets onverwachts.

Donderdag 9 mei

Maan in Tweelingen

De frisse start energie van de nieuwe maan van gisteren is vandaag en morgen ook nog voelbaar, maar krijgt een onrustig randje. Je hoofd zit vol inspiratie, maar de dag duurt zo kort. Probeer die overvloed mindset te behouden met de mantra “ik heb alle tijd”.

Zaterdag 11 mei

Maan in Kreeft

Focus al je aandacht op je gezin of de mensen bij wie je thuis voelt en duik samen in de keuken voor een uitgebreide wine, dine en leg je hart op tafel avond.

Dit was de weekhoroscoop van 6 tot 12 mei, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️