Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 21 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 tot 28 april

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 22 tot 28 april.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 tot 28 april

Maandag 22 april

Maan in Weegschaal

Doe vandaag wat Weegschaal het liefst doet; verwen jezelf met een skincare treatment en maak de balans op. Zoom hierbij in op de thema’s die bij jou speelde tijdens het eclipsseizoen. In welke relaties mag je jezelf nog meer laten zien? Of voor jezelf opkomen? Hoe ziet het volgende hoofdstuk van jouw leven eruit? Welke mooie stappen heb je al gezet? En wat mag er nog gebeuren?

Woensdag 24 april

Volle Maan in Schorpioen 

Het leven is volop in bloei en een zomer vol overvloed lonkt. Maar, waarom voel je dan die emoties zo sterk? Is er misschien iets dat je eerst moet loslaten voordat je verder kunt? Of is het de angst voor het onbekende? Want als Schorpioen ergens niet van houdt dan is het verandering, terwijl dat precies het grotere thema van de afgelopen weken is.

Houd er rekening mee dat deze volle maan dit wel eens zou kunnen blootleggen. Schorpioen is namelijk wel dol op een deep dive in jouw duistere en onbewuste schaduwzijde. Zin om actief aan de slag te gaan met deze eerste volle maan van het astrologisch nieuwe jaar? Houd je droom levendig door lekker veel te dagdromen of maak een vision board. Geef vervolgens intuïtief en super eerlijk antwoord op de volgende journal vraag: Welke negatieve gedachte, angst of schaamte staat me in de weg om mijn volle potentieel te leven? Ga je eigen journal antwoorden vooral niet mooier maken dan ze zijn – dit is waarom.

Donderdag 25 april

Mercury stations direct

Mercury beweegt weer vooruit en dat maakt dat haar chaotische energie afneemt. Hallelujah!

Vrijdag 26 april

Maan in Boogschutter

Na elke volle maan komt een moment van ontlading. Vandaag is die dag. Laat het donkere randje van Schorpioen van je af glijden en benader jezelf met extreem veel liefde, trots op hoever je al bent gekomen en rust. Lekker bankhangen dus vandaag en morgen.

Zondag 28 april

Maan in Steenbok

Zondag is een goede dag om weer ten tonele te verschijnen en dan wel als de persoon die je altijd al had willen zijn. Helemaal als jezelf, met beide voeten stevig aan de grond. Zo terugblikkend op deze week zou het kunnen voelen alsof je een botoxbehandeling voor de geest hebt gekregen. Het leven voelt weer lichter, frisser en ergens voel je je herboren.

Dit was de weekhoroscoop van 22 tot 28 april, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️