Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 13 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 14 augustus tot en met 20 augustus 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 14 augustus tot en met 20 augustus

Maandag 14 augustus

Maan naar Leeuw

Maandag! Ook deze dag doet haar naam eer aan als we de weekhoroscoop beginnen met een maanupdate. De maan is binnen de astrologie een planeet die een sterke invloed op ons heeft omdat zij elke 2-3 dagen naar een nieuw sterrenbeeld verhuist en daardoor onze emoties en het onderbewustzijn van hot naar her brengt. Met het sterrenbeeld Leeuw brengt de maan een extra dosis flamboyante passie in ons naar boven waardoor we meer opleven.

We hebben een sterker gevoel om het leven te willen ervaren en zijn daarbij ook een stuk uitbundiger en expressiever. Een kant die je misschien niet vaak van jezelf ervaart, maar we hebben nou eenmaal meer behoefte om gezien te worden als de maan in Leeuw staat. Dit maakt ons een stukje aanweziger en grootster waardoor zelfs de kleinste muurbloem zichzelf meer durft te geven. Geniet daarom extra van het gezelschap van andere mensen deze dagen omdat de warmte die jij dankzij trotse Leeuw over jezelf ervaart, ook zal uitstralen naar de mensen om je heen.

Woensdag 16 augustus

Nieuwe maan in Leeuw, daarna Maan naar Maagd

De nieuwe maan staat op ons te wachten en deze start van een fris begin, begint extra groots in het sterrenbeeld Leeuw. Als passievol, vurig en levendig sterrenbeeld is het de Leeuw die ons optimisme brengt tijdens de nieuwe maan die ons openstelt voor een nieuw hoofdstuk.

Alhoewel de zomer voor ons gevoel net begonnen is, zijn we al over de helft van het jaar heen en nadert de winter langzaam aan nu de nachten korter worden.

Leeuw laat ons juist zien dat er veel mogelijkheden zijn om een feestje van het leven te maken, ook als de dagen korter worden en ook zeker als de vakantiepret weer over is. Behoud de spontaniteit dus van vakantie, daarmee bedoelen we de onbezonnenheid en het optimale uit de dag willen halen.

Waarom tevreden zijn met een middelmatig leven als je ook elke dag met passie kan ervaren? De nieuwe maan in Leeuw laat je inzien dat je meer verdient dan een saai leven, dus pluk de dag!

Na een energierijke nieuwe maan die ons heeft opgeladen voor het nieuwe hoofdstuk dat ons te wachten staat, verhuist de maan naar Maagd die ons helpt om beter voor onszelf te zorgen. Want alhoewel het leuk is om elke dag de slingers op te hangen en te genieten van de geneugten des levens, zijn al die wijn en calorieën niet bepaald bevorderlijk voor je lichamelijke gezondheid. Een detox zou je de komende dagen eens best goed kunnen doen en nieuwe recepten kunnen opleveren!

Zaterdag 19 augustus

Maan naar Weegschaal

Waar jij de afgelopen dagen meer met jezelf bezig was dan met een ander, keert het tij vanaf vandaag als de maan naar een minder zelfzuchtig sterrenbeeld verhuist. Niet dat de maan in Maagd ons ze egoïstisch maakt, maar we hadden meer aan ons hoofd waardoor we minder emotionele ruimte voor anderen hadden.

Nu de maan het weekend in Weegschaal verblijft komt daar verandering in omdat onze antennes meer open staan voor de meningen en gevoelens van anderen. Weegschaal warmt ons dus op voor de connectie met anderen en laat ons inzien dat het leven en zijn discussies niet zo zwart-wit zijn zoals we soms denken.

De kracht ligt juist in het grijze gebied, om samen kleur te bekennen. Minder discussie, meer samenkomen dus, aldus Weegschaal.

Wat zijn goede vragen om iemand écht beter te leren kennen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️