Maannomade
Maannomade Horoscopen 6 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 tot 13 augustus 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 7 augustus tot en met 13 augustus 2023

Maandag 7 augustus

Maan naar Stier

Deze maandag beginnen we astrologisch gezien in een rustig tempo als de maan naar Stier verhuist. De maan is binnen de astrologie een planeet die een sterke invloed op ons heeft omdat zij elke 2-3 dagen naar een nieuw sterrenbeeld verhuist en daardoor onze emoties en onderbewustzijn van hot naar her brengt. Wanneer de maan een paar dagen in Stier verblijft hebben we een sterkere behoefte om te genieten van het leven door het rustiger aan te doen en minder te gaan stressen. Minder stress creëren we niet alleen door het iets rustiger aan te doen, maar ook door te zorgen dat we deze dagen minder risico’s zullen nemen door keuzes te maken die buiten jouw comfortzone liggen. Je wordt een stukje kritischer op het ondernemen van zaken, waardoor je minder snel zin hebt om je van jouw wilde kant te laten zien.

Woensdag 9 augustus

Maan naar Tweelingen

Na een paar stabiele dagen achter ons te hebben waarbij de maan in Stier ons binnen onze eigen comfortabele bubbel hield, leren we het leven weer in te kleuren als de maan naar Tweelingen verhuist. Als echt luchtteken is het Tweelingen die ons weer levendig maakt omdat we meer behoefte hebben in het aangaan van avonturen, opdoen van nieuwe kennis en culturen en het ondergaan van prikkels. Je bent hierbij ook extra gezellig omdat je het makkelijker vindt om kleine praatjes met anderen te maken. Perfect als je al op vakantie bent, of goede dagen om na te denken hoe jij jouw komende vakantie gaat invullen. Thuis op de bank blijven zit er tijdens de dagen met de maan in Tweelingen echt niet in, want grote kans dat jij je dan onrustig gaat voelen en negatieve afleiding gaat opzoeken…

Vrijdag 11 augustus

Maan naar Kreeft

Waar de maanfase in Tweelingen ons het leven liet ontdekken en ervaren, is het juist de maan in Kreeft die ons laat ervaren hoeveel rijkdom we thuis hebben. Kreeft maakt onze emoties en intuïtie een stuk sterker waardoor je een sterkere behoefte kan hebben aan de warmte van familie en vrienden om je heen. Goede dagen om gezelschap op te zoeken van de mensen die je kunnen opbeuren als je merkt dat het leven je zwaar valt. Pieken en dalen horen erbij, dus je kan maar beter leren deze te accepteren dan te vechten tegen deze gevoelens. Juist de dalen maken de pieken alleen maar mooier, sterker en waardevoller.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️