Maannomade
Maannomade Horoscopen 30 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 31 juli tot 6 augustus 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 31 juli tot 6 augustus

Maandag 31 juli

Maan naar Waterman

De maan verhuist vandaag naar Waterman, een sterrenbeeld dat ons emotioneel wat laat dichtklappen zodat we ons meer kunnen focussen op wat ons hart ons vertelt. Waterman is een sterrenbeeld dat ons de behoefte geeft om een creatieve uitlaatklep te vinden. Hoe vast we soms in onze gewoontes vastgeroest zitten, Waterman weet elk stukje creativiteit in ons lichaam los te peuteren waardoor we een stuk beter weten hoe we een nieuwe dag kunnen beginnen.

Voor elk probleem vinden we een oplossing en we hebben extra zin om nieuwe paden in te slaan. Fijn, want doordat we vandaag meer naar ons hart luisteren hebben we meer energie voor de volle maan die ons morgen te wachten staat….

Dinsdag 1 augustus

Volle maan in Waterman

De volle maan staat ons op te wachten en helpt ons met het afronden van een oud hoofdstuk. Waterman staat in het thema van het omarmen van onze innerlijke paradijsvogel. Hoe vaak hebben we onszelf wel niet weggestopt en in hokjes gepropt die veel te klein waren voor onze persoonlijkheid?

Het aanpassen van onszelf aan anderen en aan de maatschappij laat ons plots beseffen hoe erg we onszelf kunnen verliezen.

Tijd dus om afscheid te nemen van onze ‘nette’, maatschappelijk geaccepteerde kant en je innerlijke zelf meer te omarmen. Alle rauwe kantjes mogen er zijn en mogen we uitdragen naar de buitenwereld.

Niet alleen om trotser te worden op wie we zijn, maar ook als voorbeeld voor anderen om te laten zien dat iedereen er mag zijn. Een volle maan die dus ons dus zal inspireren, maar mentaal wel vermoeiend kan zijn…

Woensdag 2 augustus

Maan naar Vissen

Na een inspirerende volle maan, gaan we alle indrukken verwekken tijdens de rustperiode die we mentaal ervaren als de maan naar Vissen verhuist. Een sterrenbeeld dat ons helpt om dichter tot de kern te komen, om te voelen waar de behoeftes het sterkst zijn en om niet alleen voor onszelf maar ook zeker voor anderen een luisterend oor te zijn.

Pak de rust, maak je agenda leger en haast je niet van deadline naar deadline maar ga lekker mee in de dromerige en slaperige energie van de maan in Vissen. Je kan maar beter meevaren dan continu vechten tegen de innerlijke halt waar je tot toe geroepen wordt.

Vrijdag 4 augustus

Maan naar ram

Het beloofd een actief weekend te worden als de maan naar Ram verhuist. Een sterrenbeeld dat ons in de hoogste versnelling zet waardoor je weinig behoefte hebt aan uitslapen en bankhangen maar juist behoefte hebt om het avontuur aan te gaan.

Zelfs de meest luie Stier zal merken dat je lichaam en geest zich beter gaan voelen als je tijdens de maan in Ram iets sportiefs gaat doen. Bonuspunten als dit ook nog eens buiten je comfortzone ligt!

Wat is gua sha en wat zijn de gezonde effecten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️