Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 29 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 29 augustus t/m 4 september 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 29 & dinsdag 30 augustus

Maan naar Weegschaal

Alhoewel de maandagen na een fijn weekend niet het fijnst zullen zijn, voelt deze maandag een stuk lichter aan nu ze in het teken van Weegschaal staat. Vandaag verhuist de maan naar Weegschaal en dat betekent verandering. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeftes en afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat voelen we ons een tikkeltje anders.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Nu ze in Weegschaal staat, ervaren we de maandag een stukje positiever en zien we meer mogelijkheden dan obstakels. Een fijne ontwikkeling die ervoor zorgt dat je toch wat beter je bed uit kan komen…

Woensdag 31 augustus & donderdag 1 september

Maan naar Schorpioen

Grenzen vervagen makkelijk, maar nu de maan in Schorpioen staat worden we bewuster van de grenzen die we moeten trekken. De maan in Schorpioen zorgt ervoor dat we meer naar binnen zullen keren en voelen waar grenzen worden overschreden.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Tijd om emotioneel beter voor jezelf te zorgen door de komende twee dagen extra lichamelijke rust te pakken en een social media detox in te stellen voor mentale rust.

Vrijdag 2 & zaterdag september

Maan naar Boogschutter

Met de maan in Boogschutter gaan we dromen van nieuwe avonturen. Deze visionair weet goed in te spelen op wat ons hart daadwerkelijk wilt, waardoor je sterk aanvoelt waar je passie vandaag ligt. Dit zal je merken omdat je meer energie hebt, maar ook mondiger bent en jezelf sneller zal uitspreken.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Fijn om te oefenen in het aangeven van je grenzen die je dankzij de maan in Schorpioen hebt ontdekt, maar ook om duidelijk te maken aan anderen wat je nou echt wilt.

Zondag 4 september

Maan naar Steenbok

Met de maan in Steenbok kan het zijn dat jij vandaag lastiger tot je emoties komt of jezelf gaat afsluiten voor de mensen om je heen. Want waar Steenbok praktisch gezien een harde werker is, laat het met gemak emoties verslonzen door een stevige muur te bouwen waar je niet makkelijk door heen breekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️