Maannomade
Maannomade Spirituality 27 jan 2020

Astro time: de niet-zweverige weekhoroscoop van 27 januari tot 2 februari

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 januari t/m woensdag 29 januari

Maan in Vissen

Met de maan in dromerig Vissen komen we in easy vaarwater. Dit dromerige teken verscherpt onze zintuigen, zeker de zesde! Verhoogde intuïtie en versterkte gevoelens zorgen ervoor dat je scherp staat.

Perfect om je creativiteit te uiten of om binnenwaarts te keren tijdens een fijne meditatiesessie. Luister naar de stem diep van binnen, die laat je weten dat het ook goed is om rustig aan te doen en nee te zeggen.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari

Maan in Ram

Met de maan in Ram worden we uitgedaagd om actie te ondernemen. Als eerste sterrenbeeld van een nieuwe cyclus staat Ram altijd klaar. Zijn energie kan ons een tikkeltje ongeduldig en vurig maken, zeker als we niet in balans zijn.

We reageren vanuit het hart en soms zonder na te denken. Voel je het op komen, uit je frustraties dan zeker door te gaan sporten. Lucht echt op!

Vind je vast ook leuk: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Zaterdag 1 februari en zondag 2 februari

Maan in Stier

Na de nieuwe maan neemt niet alleen de maan aan energie toe, maar ook de zon nu we weer toewerken naar de zomer! Fijn dat de dagen wat langer worden, want Stier met zijn comfy vibe voelt zich daar zeker in thuis.

Langere dagen, zon op je gezicht, nieuwe blaadjes aan de bomen en de lente die langzaam haar entree maakt. Geniet van deze warme vibe door extra tijd in de natuur te besteden, dat past perfect bij dit aardse teken!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astro time: de niet-zweverige weekhoroscoop van 27 januari tot 2 februari
Sluiten