Maannomade
Maannomade Horoscopen 25 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 februari tot 5 maart 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 februari

Maan nog in Tweelingen

De maan staat vandaag nog in Tweelingen, waardoor we onbewust een grote behoefte hebben aan contact en rumoerigheid, in plaats van de hele dag maar op kantoor achter het bureau door te brengen. De maan heeft niet alleen invloed op hoe wij onze emoties ervaren, maar ook op ons onderbewustzijn en onze behoeften. Tijdens de maan in Tweelingen zijn we een stukje meer aanwezig, niet alleen omdat we het gezelliger vinden als we onder de mensen zijn, maar ook omdat we graag tijdens deze maanfase nieuwe kennis willen opdoen. Daarom mag je vandaag dus best wat extra tijd doorbrengen bij het koffiezetapparaat om over koetjes en kalfjes te praten met collega’s, maar pas op dat je niet gaat roddelen…

Dinsdag 28 februari

Maan naar Kreeft

Waar we geneigd zijn onze emoties en herinneringen te onderdrukken door vooral te kijken naar de toekomst, zorgt de maanfase waarbij de maan in Kreeft verblijft er juist voor dat we weer gaan stilstaan bij het verleden. Een maanfase waarbij onze emoties sterker naar boven komen, we sentimenteler worden en meer terug gaan denken aan zaken uit het verleden. Zaken die ons ontroeren, mooie herinneringen geven of juist blijven achtervolgen omdat we ze diep hebben weggestopt. Daarom kan je de komende dagen het gevoel hebben dat je emoties je hoog zitten, waardoor jij je best kunt gaan afreageren op de mensen om je heen als je niet lekker in je vel zit. Een goed moment dus om niet teveel van jezelf te vragen en vooral dieper te gaan graven naar wat je nou echt daadwerkelijk dwars zit.

Donderdag 2 maart

Mercurius naar Vissen (tot 19 maart)

Mercurius is een planeet die we voornamelijk kennen van zijn retrograde periode waarin alles lijkt tegen te zitten, maar deze planeet heeft ook een grote invloed op hoe wij communiceren, nadenken en verwerken. De komende weken staat Mercurius in het waterelement Vissen waardoor we een stuk gevoeliger worden en daardoor meer vanuit ons hart durven te communiceren. Een handig hulpje om je emoties beter te verwoorden, maar ook om meer compassie naar anderen te tonen omdat jouw radar voor de emoties van anderen ook aangescherpt wordt. Hierdoor is het makkelijker om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken. Alhoewel deze fase fantastisch is om je hart meer te openen, zal je wel merken dat je minder gedaan krijgt omdat jouw concentratie shit zal zijn. Je hebt meer aan je hoofd waardoor het voelt alsof jij je gedachten maar niet op een rijtje krijgt. Een dromerige invloed van Vissen dus..

Vrijdag 3 maart

Maan naar Leeuw

Na een paar sentimentelere dagen, zorgt de maan in Leeuw de komende dagen weer voor een speelse invloed op ons! Niet langer voelen we onze emoties sterk aanwezig omdat deze maanfase ons juist de positieve kanten van het leven in laat zien. Tijd dus voor spontaniteit, hele flauwe grappen en meer plezier maken. Een goed moment dus om de teugels te laten vieren en even afstand te nemen van de drukte van het leven en de gezelligheid van anderen te omarmen. Ook een goede periode om een date te plannen, want door de spontaniteit van Leeuw durf je meer van jezelf te laten zien en hangt de romantiek in de lucht!

Zondag 5 maart

Maan naar Maagd

Vlak voordat de nieuwe week weer begint, zullen we meer aan onszelf en ons eigen gezondheid gaan denken nu de maan naar Maagd verhuisd. In plaats van bezig te zijn met alle randzaken in het leven, durven nu de verantwoordelijkheid te pakken door even stil te staan bij de verantwoordelijkheden die we hebben. Hierdoor worden we ons bewuster van onze lichamelijke en mentale gezondheid en voelen we dus beter of we een stapje terug moeten doen en het tijd is om de blender weer af te stoffen. Mocht je merken dat je veel aan je hoofd hebt, dan werkt het tijdens deze maanfase goed om even te gaan lezen om de rust weer terug te brengen.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 februari tot 26 februari 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️