Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 mei tot 28 mei 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 22 tot 28 mei

Maandag 22 mei

Maan nog in Kreeft

Een nieuwe week staat op ons te wachten en we beginnen de week met een flinke dosis maanenergie die we gaan voelen. De maan verblijft nog in het waterelement Kreeft, een sterrenbeeld die haar extra kracht en ruimte geeft om te voelen met als gevolg dat ook op aarde onze emoties krachtiger gaan worden. We worden dankzij Maan in Kreeft bewuster van de gevoelens die in ons omgaan waardoor we hier ook meer naar zullen gaan handelen en deze zullen uiten. Een tijd waarin we leren dat opkroppen van emoties meer kwaad dan goed doet en dat het juist zo belangrijk is om ons ei kwijt te kunnen bij anderen. Naast dat dit een emotionele plaatsing is, zorgt de maan in Kreeft er juist ook voor dat we een sterkere behoefte hebben aan verbintenis met anderen waardoor we dat gezelschap zeker zullen gaan opzoeken.

Woensdag 24 mei

Maan naar Leeuw

De rustige tijd met de maan in Kreeft wordt opgeschud nu de maan vandaag naar vurige Leeuw verhuist en daar een aantal dagen verblijft. De maan in Leeuw maakt ons in tegenstelling tot de maan in Kreeft minder emotioneel en teruggetrokken, maar juist meer outgoing. De emoties die we ervaren plaatsen we meer naar de achterkant waardoor er meer ruimte is om te voelen, te ervaren en te doen. Een tijd dus waarin je meer afleiding zal gaan zoeken of zelf de afleiding voor anderen zal zijn doordat de Leeuw ons ook een stuk socialer maakt. We hebben daarnaast meer behoefte om gezien te worden, waardoor dit een goede tijd is om je van jouw goede kant te laten zien. Durf daarnaast ook zelf meer complimenten aan de mensen om je heen te geven, dat wordt tijdens de maan in Leeuw zeker gewaardeerd.

Vrijdag 26 mei

Maan naar Maagd

Mocht je nog veel taken in je hoofd hebben zitten, dan wordt dit het weekend dat je veel gedaan kan krijgen. De maan verblijft dit weekend in Maagd, een aards en nuchter sterrenbeeld die ons helpt om orde op zaken te stellen. Een flinke handrem die wordt aangetrokken in ons dagelijkse leven waardoor we een reality check kunnen verwachten om na te gaan of het allemaal nog volgens plan verloopt. Tijd dus om de koers bij te stellen als jij jezelf onderweg in de drukte bent verloren of nog flink achterloopt in zaken die je graag afgerond hebt willen hebben. Maagd zorgt ervoor dat je minder snel afgeleid gaat worden en minder behoefte hebt aan het gezelschap van anderen waardoor je dit weekend best veel gedaan kan krijgen als jij de schouders eronder gaat zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️