Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 12 mrt 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 maart tot 19 maart 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 maart

Maan naar Boogschutter

Om de week gelijk in de positieve sferen te beginnen, is het lekker dat de maan vandaag naar Boogschutter verhuist. Door de verhuizing van de maan naar een vurig sterrenbeeld, voelen we in ons onderbewustzijn dat we weinig zin hebben in drama. Hierdoor zijn we een stuk optimistischer en hebben zin om opnieuw uitgedaagd te worden door het opdoen van nieuwe kennis of nieuwe ervaringen. Perfect dus om in nieuwe literatuur te duiken, nieuwe cursussen te gaan verkennen of om last minute nog een vakantie te boeken!

Woensdag 15 maart

Maan naar Steenbok

Na de positieve sferen van de maan in Boogschutter, brengt de maan in Steenbok ons de komende dagen weer terug op aarde. Een ontnuchterende energie waardoor we meer focus gaan krijgen op onze carrière en wat er van ons verwacht wordt in de maatschappij. Hierdoor kan je geneigd zijn ambitieuze plannen te maken, nieuwe projecten aan te nemen of teleurgesteld zijn als je (nog) niet je droom hebt kunnen waarmaken.

Steenbok staat bekend als een harde werker, maar wel een die hoge eisen stelt aan zijn ambitieuze doelen en gevoelens daarbij aan de kant schuift. Belangrijk dus om daarvan bewust te zijn om te voorkomen dat jij straks jezelf voorbij loopt…

Donderdag 16 maart

Venus naar Stier (tot 11 april)

Als de planeet van de liefde verhuist naar een nuchter maar bourgondisch sterrenbeeld, betekent het dat we de komende weken de liefde een stuk relaxter vol plezier zullen ervaren. In Stier voelt Venus zich thuis waardoor we de liefde en warmte van deze planeet extra sterk zullen voelen. Hierdoor hebben we meer behoefte aan liefde, zowel in onze relatie als met vrienden en onszelf waardoor we dit een stukje weldadiger zullen vieren.

Denk aan meer cadeaus, vaker samen uitjes plannen of jezelf verwennen met de fijnere dingen in het leven. Alhoewel deze periode best een aanslag kan zijn op de bankrekening, laat het ons wel inzien dat we zelf de kleuren moeten aanbrengen in de liefde. Het komt niet aanwaaien, laat staan dat het zichzelf onderhoudt. Tijd dus om wat extra aandacht en moeite er in te steken!

Vrijdag 17 maart

Maan naar Waterman

Waar de maan in Steenbok ervoor zorgde dat we ons gingen gedragen en voelen als het braafste kind van de klas, zorgt de verhuizing van de maan naar Waterman juist voor een meer rebelse houding. We hebben meer behoefte aan verandering en vinden dat deze bij ons zelf begint.

Hierdoor zit je vol met ideeën, maar heb je ook de neiging om plannen last minute te veranderen. Zeker als je merkt dat je vast zit in de dagelijkse routine. Tijd dus om meer vrijheid te implementeren, zowel in je agenda als in de gedachten die in je hoofd zitten want de wereld ligt aan je voeten!

Zondag 19 maart

Maan naar Vissen + Mercurius naar Ram (tot 3 april)

Na los gekomen te zijn door de maan die in passievolle Boogschutter stond, zullen we het weekend afsluiten door emotioneel een stapje terug te doen. Met de maan in Vissen zullen we onszelf minder overvragen omdat we merken dat we behoefte hebben om meer te slapen, te dromen of op de bank te hangen. Een rustige zondag dus die vraagt om goed bij jezelf in te tunen om aan te voelen waar jij behoefte aan hebt en hoe jij je voelt.

Niet alleen fijn om op te laden na een pittige week, maar ook om te voelen waar je staat en hoe het nou daadwerkelijk met je gaat. Want naast de maan verhuist Mercurius ook naar Ram waardoor jij jouw behoeftes extra goed kan door communiceren naar anderen.

Mercurius in Ram zorgt ervoor dat we een stukje egoïstischer communiceren en nadenken, zodat we zeker in onze behoeften kunnen gaan voorzien. Perfect dus om jezelf minder weg te cijferen, maar ook om jouw doelen en dromen eindelijk wat pit te geven door deze te uiten naar anderen. Een plaatsing dus die ons feller zal maken, waardoor we mogelijk wel wat meer discussies met anderen kunnen uitlokken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️