Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 9 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 tot 16 juni

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 10 tot 16 juni 2024. Wat kunnen we verwachten?

Vorige week was het niet het juiste moment voor grote veranderingen. De deur naar transformatie staat deze week wagen wijd open.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 tot 16 juni 2024

Dit is ‘m:

Maandag 10 juni

Maan naar Leeuw

Nog steeds dansen heel wat hemellichamen in en rondom het dierenriemteken Tweelingen. Je kunt dit merken aan al die inspirerende ideeën, vurige gedachten en fascinatie voor van alles en nog wat. Ze voeden de plannen waar je al langer broedt. Maar… je kan maar een idee tegelijkertijd met focus uitwerken. Als het goed is heb je afgelopen donderdag (met nieuwe maan) al een knoop doorgehakt. Ze deed namelijk een beroep op je besluitvaardigheid.

Heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan alsnog. Vraag jezelf af: met welk geniale ingeving ga ik komende weken aan de haal? Hak de knoop door, investeer hier met hyperfocus al jouw tijd in en maak je dromen waar. Een goed begin maak je vandaag door jouw idee met de wereld te delen. Waak ervoor dat het niet overkomt alsof je om erkenning of goedkeuring vraagt, toon liever je trots (ook al is je idee mega bold is).

Woensdag 12 juni

Maan naar Maagd

Hoe zit jij in je vel? Zoom vandaag eens in op je dagelijkse gewoonte en kies een ding uit dat anders, beter of fijner mag. En doe het gewoon. Richt je aandacht op het proces in plaats van het resultaat. Hoe maak je een suikerloos dieet bijvoorbeeld zo lekker mogelijk. Het hoeft niet in een keer perfect. Help jezelf daaraan herinneren.

Vrijdag 14 juni

Eerste kwartier in Maagd

Vandaag staat het halve maantje aan de hemel en dat betekent dat onzekerheid kan opduiken. Dit is een venijnige actie van het universum om te testen of je wel echt in je droom gelooft. Wees dus gewaarschuwd dat er zomaar iets kan gebeuren dat je doet afvragen: Zal mijn nieuwe maan wens ooit uitkomen? Wordt mijn geniale plan wel echt een succes?

De kans dat dit gebeurt in de hoek van communicatie en samenwerking is extra groot. Zo zou het kunnen dat je vandaag eindelijk die afspraak hebt met je gedroomde samenwerkingspartner, zegt ze precies de verkeerde dingen. Bedenk je dat dit een test van het universum is en laat je de moed niet in je schoenen zakken.

Zaterdag 15 juni

Maan in Weegschaal

Ook vandaag hangen nog wat kosmische uitdaging in de lucht. Gelukkig klein van aard, maar het kan knap vervelend zijn als er opeens een verbaal vulkaantje barst. Weet dat het in de lucht hangt en neem het niet persoonlijk. Probeer het juist met liefde te benaderen. Soms heeft iemand gewoon een knuffel nodig.

Dit was de weekhoroscoop van 10 tot 16 juni, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️