Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Vissenseizoen: tijd voor innerlijke rust en meer meditatie

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 18 februari tot 20 maart staat de zon in Vissen en hebben we meer behoefte aan rust… 

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren en vertelt je alles wat je komend vissenseizoen kan verwachten!

De maandhoroscoop voor februari

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en de behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om onze gedachten te blijven prikkelen met nieuwe ideeën (Zon in Waterman) of om juist rust te vinden in de stilte (Zon in Vissen).

Deze maand draait het dus om het laatste, bijkomen van het jaar dat je achter de rug hebt door bewuster stil te staan bij ons onderbewustzijn. Zeker geen saai seizoen!

Vissenseizoen

Nu het Vissenseizoen van start is gegaan, krijgen we allemaal meer trekjes die horen bij sterrenbeeld Vissen. Als echt Waterteken zorgt dit sterrenbeeld ervoor dat we ons bewuster worden van emoties en ons onderbewustzijn, ook als jij als rasechte Waterman of Steenbok erg goed is in het verbergen van je emoties…

Juist als je ze de afgelopen tijd hebt weggestopt, zullen ze tijdens dit seizoen zeker hoogtij vieren tijdens een uitbarsting hier en daar. Want ook jij hebt een zachtere, sentimentele kant die ervoor zorgt dat je je niet alleen bewuster wordt van je eigen emoties, maar ook van de struggles van anderen. Daarom is het Vissenseizoen niet alleen goed om liever voor jezelf te worden, maar ook om meer aandacht te hebben dat jij echt niet de enige bent die het moeilijk heeft.

Tijdens dit seizoen geven we meer prioriteit aan wat er speelt en hebben we meer interesse in spiritualiteit. We merken dat ons hoofd erg vol zit en dat het lastiger wordt om onze gedachten er bij te houden. Presteren op werk wordt hierdoor meer een uitdaging omdat we meer dagdromers worden, dan pientere professors.

Alhoewel het frustrerend voor je kan voelen dat je minder scherp bent, is het juist belangrijk om tijdens dit seizoen toe te geven aan de dromerigheid die langs komt. Deze dromerigheid kan je namelijk niet alleen meer inspiratie gaan brengen, maar ook mentale rust als je durft toe te geven aan wat je nou echt nodig hebt.

Een goed seizoen dus om een stap terug te zetten, vaker je grens aan te geven en meer slaap te gaan pakken. Ook een goed seizoen voor een huilbui hier en daar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️