Josephine Kay
Josephine Kay Body 1 sep 2017

Yes! Tony’s Chocolonely heeft deze drie nieuwe smaken (we love fair chocolate)

Daar zijn ze weer, de limited edition smaken Tony Chocolonely. Ze omschrijven ze zelf als een ‘drie-gangen-Tony’s-diner met een voor-, hoofd- en na-reep.’ Interesting… Wat de smaken zijn? Het ‘voorgerecht’ begint met een broodje Tony’s; donkere melkchocolade met rogge en zeezout. Daarna kun je genieten van zoet-kruidige stoofpeertjes in romige melkchocolade. Je sluit af met een goddelijk toetje: wit stracciatella. Witte chocolade met cacao nibs en stukjes Tony’s pure chocolade.

Donkere melk 42% rogge zeezout

Knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao. De inspiratie hiervoor deden ze op van een Britse reep gemaakt met brood.

Melk 32% stoofpeer

Een fruitbedrijf uit Nederland heeft de peertjes geleverd. Dus van eigen bodem: houden we van. Hier voegden ze nog wat kaneel en citroen aan toe, wat de puntjes op de i zet voor de stoofpeertjes-smaak.

Wit 28% stracciatella

Witte chocolade met stukjes Tony’s pure chocolade en ’n schep cacao nibs; allemaal gemaakt van hun traceerbare cacaobonen.

Waar kun je ze kopen?

Ze zijn vanaf 1 september 2017 tijdelijk verkrijgbaar bij Wereldwinkels, WAAR, Marqt, Bijenkorf, Jamin, cadeau- en delicatessenwinkels en natuurlijk bij hun eigen Tony’s Store en in de webshop. Op vrijdag 1 september kunnen chocofans de Limiteds als eerste komen proeven bij Tony’s store op de Polonceaukade 12.

Lees hier waarom chocolade goed voor je is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Yes! Tony’s Chocolonely heeft deze drie nieuwe smaken (we love fair chocolate)
Sluiten