Yes! Tony’s Chocolonely heeft deze drie nieuwe smaken (we love fair chocolate)

Josephine Kay 1 sep 2017 Body

Daar zijn ze weer, de limited edition smaken Tony Chocolonely. Ze omschrijven ze zelf als een 'drie-gangen-Tony’s-diner met een voor-, hoofd- en na-reep.' Interesting...

Wat de smaken zijn? Het ‘voorgerecht’ begint met een broodje Tony’s; donkere melkchocolade met rogge en zeezout. Daarna kun je genieten van zoet-kruidige stoofpeertjes in romige melkchocolade. Je sluit af met een goddelijk toetje: wit stracciatella. Witte chocolade met cacao nibs en stukjes Tony’s pure chocolade.

Donkere melk 42% rogge zeezout

Knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao. De inspiratie hiervoor deden ze op van een Britse reep gemaakt met brood.

Melk 32% stoofpeer

Een fruitbedrijf uit Nederland heeft de peertjes geleverd. Dus van eigen bodem: houden we van. Hier voegden ze nog wat kaneel en citroen aan toe, wat de puntjes op de i zet voor de stoofpeertjes-smaak.

Wit 28% stracciatella

Witte chocolade met stukjes Tony’s pure chocolade en ’n schep cacao nibs; allemaal gemaakt van hun traceerbare cacaobonen.

Waar kun je ze kopen?

Ze zijn vanaf 1 september 2017 tijdelijk verkrijgbaar bij Wereldwinkels, WAAR, Marqt, Bijenkorf, Jamin, cadeau- en delicatessenwinkels en natuurlijk bij hun eigen Tony’s Store en in de webshop. Op vrijdag 1 september kunnen chocofans de Limiteds als eerste komen proeven bij Tony’s store op de Polonceaukade 12.

Lees hier waarom chocolade goed voor je is.

Reageer op artikel:
Yes! Tony’s Chocolonely heeft deze drie nieuwe smaken (we love fair chocolate)
Sluiten