Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Reizen 28 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Ultieme selfcare bij The Beauty House by Pulitzer

Tijd voor jezelf is zó belangrijk, maar hoe doe je dat? Selfcare toepassen in jouw wekelijkse routine. Dat kan simpel door thuis uitgebreid de tijd te nemen voor een voetenbad of meditatie, maar je kan het ook een upgrade geven. Bij The Beauty House by Pulitzer in Amsterdam ben je dan aan het juiste adres. De plek is beeldig en fans van Pulitzer worden gegarandeerd in de watten gelegd.

The Beauty House By Pulitzer

Pulitzer is al jarenlang een plek waar wij graag neerploffen. In het restaurant of aan de bar met een iconische sfeer. Het hotel aan de Amsterdamse grachten had al alles, maar miste wel nog een plek voor een uiterlijke opknapper. Want in een hotel zo knap, wil je zelf niet verbleken. En daar was The Beauty House By Pulitzer. Een geheel eigenwijs huis waar je terecht kunt voor de nodige selfcare in de vorm van een knip of föhnbeurt, massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure.

Beauty ‘huis’ in de Negen Straatjes

The Beauty House by Pulitzer bevindt zich om de hoek van het hotel, in de negen Straatjes. De kleine en intieme plek heeft een andere uitstraling dan het hotel. Het ontwerp is een samensmelting van warme en neutrale kleuren en materialen door de drie etages heen, met daarbij ‘touches’ van opvallend rood. Deze felle kleur staat voor het vintage Hollywood rood op de lippen; een herkenbaar prachtig beeld dat beauty en confidence uitstraalt deelt designer Jacu Strauss.

The Beauty House by Pulitzer
THE BEAUTY HOUSE ST. PORTMANTEAU

In het exclusieve beauty ‘huis’ met drie verdiepingen mag je een persoonlijke service verwachten die begint met een vragenlijst. Hierdoor worden jouw wensen zo goed mogelijk meegenomen in de behandeling die je boekt. Voor alle behandelingen wordt er gebruikt gemaakt van exclusieve producten zoals het populaire  111SKIN voor gezichtsbehandelingen.

Een echt stukje selfcare op niveau in het centrum van Amsterdam.

Duurzaam dilemma: duurzame bars gebruiken of toch mijn favoriete beautyproducten uit fles? 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️