Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Spiritualiteit 1 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Deze sterrenbeelden zijn de beste match op het gebied van seks

Seksuele astrologie bestaat en wij waren best nieuwsgierig welke sterrenbeelden de beste match zijn op het gebied van seks. Wanneer je meer te weten komt over seksuele astrologie, snap je misschien beter waarom je bij de een enorme aantrekkingskracht voelt en bij de ander totaal niet. Dat wat men noemt: chemie.

Net als ieder mens uniek is, zijn sterrenbeelden dat ook, zelfs in bed. Sommige tekens houden van vanilleseks terwijl anderen meer van rollenspel zijn. En waar de een urenlang voorspel lekker vindt, is de ander tevreden met een vluggertje.

Sommige sterrenbeelden staan zelfs bekend om hun enorme seksuele energie. Denk aan Schorpioen Ram, Leeuw, Weegschaal en stier.

Deze sterrenbeelden zijn de beste match als het gaat om seks

Ben jij benieuwd hoe het zit?

Steenbok en Stier

De relatie tussen Steenbok en Stier is harmonieus en liefdevol. Samen kunnen deze tekens een stabiel leven opbouwen en ze waarderen beide de veiligheid en geborgenheid die daarbij komt kijken. Steenbok heeft een goed gevoel voor humor en helpt Stier om iets sarcastischer te zijn. Ook tussen de lakens wordt het tussen deze tekens iets losser. Juist door het gevoel van veiligheid, is alles mogelijk.

Leeuw en Kreeft

Kreeft en Leeuw zijn een interessant koppel, juist omdat ze zo tegenstrijdig zijn én beide niet geregeerd worden door planeten. Ondanks het feit dat ze niet veel gemene delers hebben, vormen ze in de astrologie het perfecte koppel. De uitbundigheid van Leeuw lokt Kreeft uit de tent, en stille wateren hebben diepe gronden. Samen zorgt dit voor intense vrijpartijen. Want waar Leeuw zéker van zich laat horen, heeft Kreeft het nodig om uit de tent gelokt te worden.

Maagd en Tweeling

Je zou niet zeggen dat deze twee tekens matchen. Tweeling is op zoek naar afwisseling in bed en ze proberen het liefst altijd nieuwe dingen, terwijl Maagd eigenlijk niet zo experimenteel is, maar wel een hoog libido heeft. Door Tweeling wordt Maagd getriggerd om verschillende dingen te proberen en dat vinden ze eigenlijk best wel spannend.

Schorpioen en Maagd

Iedereen denkt dat Maagd kuis is, maar niets is minder waar. Ze houden van een schone, geordende omgeving en in een vieze toilet gaan ze dan ook niet van bil. Maar als ze iemand aantrekkelijk (en schoon) vinden hebben ze een hoog libido en zijn ze stiekem zelfs een beetje stout. De mysterieuze, seksuele Schorpioen weet echt wel hoe ze de Maagd moeten aanpakken en bij deze twee tekens spatten de vonken er dan ook vanaf tussen de lakens.

Vissen en Schorpioen

Vissen zijn dromerig en hebben een rijke fantasie. Vaak blijft het bij fantasie want ze kijken de kat uit de boom. Ze verwachten dat een ander het initiatief neemt en ze adoreert. En Schorpioen, met een hoge seksdrive en veel aantrekkingskracht heeft het in zich om de wilde kant van Vissen naar boven te halen.

Kreeft en Stier

Stier heeft ongetwijfeld de meeste mannelijke energie in zich waardoor ze een hoog libido hebben, maar wel verleid willen worden. Kreeft, stukken zachter (en zorgzamer) van aard, wakkert dit verlangen alleen maar aan. Door de zachte kant van Kreeft en het uitgebreide voorspel, staat Stier op springen.

Waterman en Ram

Ram houdt van een vluggertje en is ook wel te paaien voor een one-night-stand. Ze zijn passioneel en lokken zo zelfs de stille en soms wat terughoudende Waterman uit hun schulp. Door het grote seksuele verlangen van Ram, wordt ook Waterman opgewonden. Ram leidt en Waterman laat zich graag leiden.

Deze 5 sterrenbeelden zijn het meest romantisch, aldus de kosmos

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️