Maannomade
Maannomade Horoscopen 14 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Samen is altijd beter, aldus de nieuwe maan van 17 juli

Op 17 juli is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt de maan ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Kreeft leren we hoe belangrijk familie en vrienden voor ons zijn.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld dat ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben


Nieuwe maan van 17 juli

De nieuwe maanfase is een hoogtepunt dat we zeker niet mogen missen, want alhoewel de volle maan bekender is, is het juist de nieuwe maan die energie geeft in plaats van energie kost.

Tijdens de nieuwe maan op 17 juli komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. Dubbel zoveel kracht dus die ons helpen om de goede richting weer op te gaan.

Deze nieuwe maan brengt vernieuwing

Dat het tijd is voor nieuwigheid staat vandaag zeker in de sterren geschreven, want met deze nieuwe maan staan we voor een dubbel nieuw begin. En aangezien de maan invloed heeft op onze emoties en onderbewustzijn, betekent het dat we tijdens de nieuwe maan een sterkere behoefte hebben aan verandering en een schone lei om in te kleuren.

Dankzij de nieuwe maan in Kreeft worden we ons bewuster van relaties en hoe we beter voor anderen kunnen zorgen. Het echte ubuntu gevoel!

Ondanks dat de nieuwe maan ons over het algemeen energie geeft, is het juist de nieuwe maan in Kreeft die onze emoties laat opspelen. We ervaren ze sterker en ze geven ons nieuwe inzichten, in tegenstelling tot de werkmodus waarbij we geleefd worden, zijn het juist onze emoties die ons inspiratie geven om de dag een nieuwe kleur te geven.

Emoties maken ons wie we zijn en dankzij de nieuwe maan leren we deze meer te erkennen en juist te zien als een stuk kracht in plaats van een zwakte die we niet mogen laten zien.

Familie en vrienden maken gelukkig

We worden ook een stukje emotioneler als we denken aan de rol van familie en vrienden. Niet op een dramatische manier, maar we ervaren emoties van puur geluk. Het gevoel dat we plots inzien hoe belangrijk deze contacten zijn en hoe fijn het is om te kunnen terugvallen op jouw vangnet, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

We zijn wie we zijn door de mensen die we om ons heen verzameld hebben en dat beseffen we ons maar al te goed. Niet alleen als vangnet voor als het niet goed gaat, maar ook als drijfveer en facilitator om te staan waar we nu staan.

Een reis die niet altijd gemakkelijk was en waar we vast mensen zijn kwijt geraakt. Omdat we tijdens de nieuwe maan in Kreeft onze emoties en intuĂŻties sterker voelen, weten we ook precies wat er moet gebeuren om deze relaties te voeden.

Een goede timing dus om contact te zoeken met de mensen die je dierbaar zijn. Om te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn of om de connectie weer aan te halen en ze te verwelkomen in jouw leven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! đŸ€

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordtđŸ§˜â€â™€ïž