Maannomade
Maannomade Horoscopen 5 nov 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 tot 12 november

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Dé niet zweverige weekhoroscoop van 6 tot 12 november

Maandag 6 november

Maan naar Maagd

Mochten de afgelopen weken chaotisch zijn verlopen, dan zorgt de maan in Maagd voor een frisse start om weer orde op zaken te stellen. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties, onderbewustzijn en behoeften en als ze in het hardwerkende Maagd staat, worden we een stuk nuchterder.

We hebben meer behoefte om ons leven op orde te brengen en krijgen hier mentale ruimte voor waardoor we minder worden afgeleid door randzaken. Doordat de emoties minder de overhand nemen, lukt het je om beter te focussen op de taken die gedaan moeten worden. Een handige tijd om oude mappen eens door te nemen of om aanpassingen te doen in je routine om beter voor jezelf te gaan zorgen.

Woensdag 8 november

Venus naar Weegschaal (tot 4 december)

Liefdesplaneet Venus verhuist naar Weegschaal en dat zal ons de komende maanden helpen om meer verbinding in onze relaties te krijgen. Een sterrenbeeld dat ons leert om harmonie na te streven, zelfs in tijden van oorlog waar de discussies op de loer liggen. Waar we soms geneigd zijn om juist de verschillen te benoemen, leert Venus ons in dit sterrenbeeld om juist te kijken naar de overeenkomsten. Waarom werkt de relatie zo goed in plaats van te focussen op waarom de relatie juist niet werkt.

Hierdoor ontstaat een verbindende tijd waarin je merkt dat de afstand tussen jullie juist niet zo ver is als dat je dacht. Niet alleen heeft Venus invloed op de manier waarop we naar relaties kijken, maar ook de manier waarop we naar kunst kijken. In Weegschaal leren we de harmonie en rust meer waarderen, waardoor dit ook een goede tijd is om kritisch naar je interieur te kijken en veranderingen aan te brengen. Zaken die je onrust brengen, zijn zeker toe aan een zachte touch…

Donderdag 9 november

Maan naar Weegschaal

Waar we de afgelopen dagen vooral druk waren met de praktische zaken, zorgt de shift van de maan naar Weegschaal ervoor dat we meer in ons hoofd bezig zullen zijn. We hebben veel aan ons hoofd en waar we de rust eerst vonden in het uitvoeren van zaken, vinden we nu juist de rust in het overleggen en bespreken van deze dingen.

Een tijd om samen te komen met anderen dus en hierbij emoties of zorgen te delen. Niet alleen omdat het je helpt om je hart te luchten, maar ook vooral omdat dit een tijd is waarin je meer openstaat voor connecties met anderen.

Vrijdag 10 november

Mercurius naar Boogschutter (tot 1 december)

Ben je snel geneigd om anderen naar de mond te praten? Dat zal zeker veranderen nu Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen naar Boogschutter verhuist, een pittig sterrenbeeld dat ons leert om vaker onze eigen mening te geven in plaats van ondergesneeuwd te worden door anderen.

Je hoeft niet altijd aardig gevonden te worden, want Boogschutter leert ons dat je het voor anderen toch niet altijd goed kan doen. Waarom dus dagelijks een toneelstuk spelen in plaats van volledig jezelf te zijn? De komende weken leer je meer jezelf te omarmen in plaats van te verbergen en wordt het makkelijker om bij je standpunt te blijven.

Niet dat het een pittige tijd is vol ruzie, maar wel een tijd waarin je meer weerstand zal geven op de momenten dat het nodig is. Daarnaast helpt Mercurius in Boogschutter je ook in om in oplossingen te denken waardoor je zelfs de verhitte momenten altijd tot een goed einde kan weten te brengen.

Zaterdag 11 november

Maan naar Schorpioen

Volgens de maan in Schorpioen hebben we de afgelopen dagen genoeg tijd met anderen door besteed en hebben we nu vooral een sterkere behoefte aan rust om de prikkels te laten bezinken.

Door de maan in dit gevoelige sterrenbeeld voelen we onze emoties maar ook onze intuïtie een stuk sterker waardoor we er niet langer onderuit komen dat we veel hebben weggestopt. We hebben meer inzichten in ons onderbewustzijn en daardoor helpen we onszelf met het voorhouden van een spiegel.

Tijd dus om bepaalde zaken onder ogen te komen zodat je meer mentale rust weer krijgt. Daarnaast weet ook jij dat die spoken uiteindelijk toch wel de kast uit komen, dus dan kan je ze maar beter vriendelijk uitnodigen dan je laten verrassen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️