Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 31 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Intentie gebaseerd op de kosmische energie: niet zien, tóch geloven

Een krachtige manier om mindfulness op dagelijkse basis toe te passen, is door het zetten van intenties gebaseerd op de kosmische energie van vandaag. Wat is geweest, mag je loslaten. Alles wat er vandaag op je pad komt, zie je tegemoet met een positieve mindset. BEDROCK gelooft dat intentional living je helpt om bewust te leven en vandaag geven we je mee: niet zien, tóch geloven.

De positieve intenties zijn gebaseerd op de kosmische energie van vandaag, en helpen om focus te creëren.

Intentie gebaseerd op de kosmische energie van vandaag

Vanuit de kosmos stroomt er kosmische energie die je hele lichaam en energieveld opvult. Helende energie, verbindende, stimulerende, activerende en ook negatieve energie. Energie, de alles doordringende levensenergie is onzichtbaar maar o zo essentieel.

Niet zien, tóch geloven

‘Eerst zien, dan geloven’ is een typisch Nederlandse uitspraak. Wat als je ergens in gelooft zonder het eerst te zien? Dat je iets niet kan zien, betekent niet dat het er niet is.

Heb vertrouwen

Niet alles in het leven is zichtbaar, zeker de dingen die er nog niet zijn, maar die misschien wél al in de lucht hangen.  Wanneer dingen niet tastbaar zijn, kun je ze wel alvast visualiseren. Dit noem je ook wel manifesteren. Ergens in geloven of ergens in vertrouwen, zorgt voor een verhoogde energetische trilling.

Wat voorbestemd is, komt toch wel

Wat voorbestemd is, komt uiteindelijk altijd in jouw leven. Dit wil niet zeggen dat het leven een groot feest is. Absoluut niet, soms komen er dingen op jouw pad die vreselijk zijn. Alleen verander je de situatie niet. Pieker niet, twijfel niet aan jezelf en vertrouw in jouw pad. Geef je over aan de oneindige mogelijkheden die dat met zich meebrengt! Richt al je energie en focus op nieuwe kansen, dankbaarheid en liefde. Geloof altijd in een goed einde. Creëer hoop.

Dit zijn 15 signalen van onuitgesproken aantrekkingskracht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️