Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Uncategorized 12 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Netwerken op een prachtig event waar zelfzorg centraal staat én Brianna Wiest een talk host

Aanstaande zaterdag, 16 maart organiseert Stories, de vooraanstaande co-working & een verbindend platform voor zorgprofessionals, “CARE by Stories – Elevate Your Care” – een evenement dat zich richt op zelfzorg. En daar zal niemand minder dan bestsellerauteur Brianna Wiest een talk hosten. Ook de Nederlandse inspirerende Drs. Louise Langendijk zal je inspireren op deze middag.

Zelfzorg en empowerment zijn belangrijke thema’s in menig leven. We zijn er zoveel mee bezig, dat je je soms kunt afvragen of het niet een beetje egoïstisch is. Want wij wonen in een veilig land en hebben tijd en geld om te investeren in onszelf. Veel mensen die op dezelfde wereld wonen en die ook geluk nastreven, hebben die kans niet. Je zou ook kunnen zeggen: juist omdat wij deze kans wel krijgen, willen we deze optimaal benutten. Er is niks mis met goed voor jezelf zorgen, daardoor kun je immers ook beter voor anderen zorgen.

Event gewijd aan zelfzorg

Dichtbij of ver weg. Binnen jouw gezin, of als professional. In Nederland of ver daarbuiten. Wanneer je iemand anders op welke manier dan ook kunt helpen, is zelfzorg ook belangrijk. Als jij overeind blijft en lekker in je vel zit, heb je veel meer te geven.

Goed voor jezelf zorgen is dus de eerste prioriteit. Tijdens Care by Stories  kom je hier alles over te weten. Je leert hoe je zelfsabotage de das omdoet en op welke manieren je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je je empowered voelt. Met gelijkgestemden krijg je tools aangereikt en na de talks is er gelegenheid om met elkaar te netwerken. Hoe waardevol is dat?

Care by Stories met Brianna Wiest en Drs. Louise Langendijk

Bestsellerauteur Brianna Wiest (o.a. bekend van The Mountain is You) zal tijdens het event een keynote speech geven over zelfzorg, zelfsabotage en empowerment. Verder deelt de Nederlandse Drs. Louise Langendijk haar expertise als specialist in integratieve en preventieve geneeskunde.

Het belooft een waardevolle middag te worden met inspirerende sprekers, maar ook zeker vrouwen die dezelfde missie delen. Na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag. Dus ben jij geïnteresseerd in dit event over zelfzorg? Claim jouw ticket op de website.

Care by Stories event

Zaterdag 16 maart
13:00 – 17:30
Fosbury & Sons Prinsengracht 769 te Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️