Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Psyche 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze edelstenen kunnen je libido verhogen

Edelstenen worden vaak gebruikt vanwege de helende eigenschappen die ze hebben. Wist je dat bepaalde edelstenen ook ingezet kunnen worden om het libido te verhogen? De volgende stenen kunnen je hierbij helpen.

Want een verhoogde seksuele energie is altijd fijn om te hebben.

6x hoger libido door edelstenen

1. Granaat

Granaat is een dieprode edelsteen die vaak wordt geassocieerd met passie en vitaliteit. De steen verbetert de bloedsomloop en zorgt ook voor een hogere energie. Deze combinatie zal leiden tot een verhoogd libido. Niet alleen dat, ook zal de granaat de creatieve energie versterken en dat kan ook weer gunstig zijn voor het libido.

2. Rode jaspis

Rode jaspis is een aardende steen die wordt geassocieerd met het eerste chakra, dat verbonden is met de basisbehoeften van het lichaam, waaronder seksualiteit. Deze steen versterkt de fysieke vitaliteit en stimuleert tegelijkertijd het libido door een gevoel van veiligheid en stabiliteit te creëren.

3. Robijn

Robijn staat bekend als de steen van passie en liefde. Deze steen zal het vuur in de relatie aanwakkeren en de seksuele energie versterken. Ook staat deze edelsteen in verbinding met het hartchakra en dat kan weer helpen bij het openstellen voor liefde en intimiteit.

4. Carnelian

Carnelian is een warmoranje edelsteen die in verbinding staat met het tweede chakra, dat verbonden is met emoties en seksualiteit. De edelsteen zal de creativiteit en zelfvertrouwen vergroten, waardoor het libido ook hoger zal worden. Daarnaast kan carnelian helpen bij het loslaten van remmingen en het omarmen van sensualiteit.

5. Smaragd

Smaragd is een edelsteen die bekend staat om vruchtbaarheid en vernieuwing. De steen zal de liefde en passie in een relatie versterken en kan daarnaast ook helpen bij het ontwaken van de seksuele energie. Smaragd staat daarnaast ook in verbinding met het hartchakra, wat kan helpen bij het creëren van een diepere emotionele verbinding.

6. Maansteen

Maansteen staat bekend als de steen van vrouwelijke energie en intuïtie. Een maansteen zal de hormonale schommelingen in balans brengen en het libido verhogen door een gevoel van zachtheid en ontvankelijkheid te bevorderen. Maansteen kan ook helpen bij het versterken van de emotionele band tussen partners.

Deze edelstenen helpen bij vermoeidheid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️