Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 12 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 tot 19 mei

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 13 tot 19 mei

Deze week hangt er liefde, luxe en een goed gesprek in de lucht.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 tot 19 mei

Maandag 13 mei

Maan naar Leeuw

Een dag met de maan in Leeuw is een dag om te shinen. Niet dat je dat andere dagen niet mag doen, maar vandaag kan het even extra over de top. Als dat geen goed excuus is om die nieuwe kleur organic lippenstift aan te schaffen. Of toch die prachtige suède pre-loved designer muiltjes? Of misschien allebei? Want laten we wel wezen, we zitten ook nog (heel even) in het Stier-seizoen. En Stier houdt nou eenmaal van luxe…

Woensdag 15 mei

Mercurius naar Stier, maan in Maagd

Na de Zon, Venus, Jupiter en Uranus verhuist nu ook Mercurius naar Stier. Het wordt daar wel heel gezellig. Planeet Mercurius heeft invloed op je denken en communicatieve vaardigheden. Met standvastige Stier als tijdelijke thuisbasis en omringd door al die andere fijne planeten, is het makkelijk om je grenzen aan te geven en verlangens te verwoorden. Dit pakt met name goed uit in je relaties. Zowel in de liefde als op de werkvloer.

Toch kan de aanleiding voor deze fijne communicatieve vibes zijn oorsprong vinden in een mini crisis. Want de maan in Maagd heeft haar kritische bril op en dat bots met de soms koppige Stier. Houd het licht, luchtig en liefdevol en vraag jezelf af wat nu moet gebeuren om je (liefdes, financieel of comfortabele) leven op de rit te houden.

Zaterdag 18 mei

Maan naar Weegschaal

De constructieve woorden van afgelopen dagen hebben de romantische lente kriebels doen opbloeien. Want hoe fijn is het dat je partner naar je luistert zonder meteen met verweer of verwijt te komen. Dat wordt lekker knuffelen op de bank. Ben je single? Er is vast wel een vriend(in) die zin heeft om samen met jou onder een dekentje een romcom te kijken.

Dit was de weekhoroscoop van 13 tot 19 mei, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Laila had het goed voor elkaar: ‘Toch werd ik gedreven door controle en perfectionisme’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️