Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 25 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  25 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Steenbok
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Dat je bomvol ideeën zit, dat is duidelijk. Maar de ideeën in de praktijk ook uitvoeren is een tweede ding. Gelukkig verhuist vandaag de maan naar Steenbok waardoor je in een gemotiveerde energie terecht komt om zaken vlak voor het weekend nog af te kunnen ronden. Tijd dus om aan de slag te gaan in plaats van te dagdromen

Stier (20 april t/m 20 mei)

De serieuze energie die de maan in Steenbok met zich meebrengt, past goed bij jouw nuchtere karakter en helpt om je uit je luie stoel te halen. Tijd om na te denken hoe jij je nog meer kan gaan ontwikkelen door je te verdiepen in cursussen of artikelen rondom jouw vakgebied. Je bent nooit uitgeleerd!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Jouw normale spontaniteit wordt door de serieuze energie van de maan in Steenbok de komende dagen behoorlijk de kop in gedrukt, waardoor je minder lekker in je vel zit dan dat je zou willen. Vooral omdat je het gevoel krijgt veel te moeten, maar weinig echt af te ronden waardoor frustraties op de loer liggen. Een goede dag dus om jezelf aan het eind van de dag te verwennen met een warm bad of douche om de stress van je af te spoelen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De maan in Steenbok gaat de komende twee dagen invloed uitoefenen op je relaties waardoor je inziet dat deze ook aandacht en hard werken vereisen. Waar je normaal gesproken de neiging hebt om in je hoofd te blijven hangen, helpt Steenbok je juist om actie te ondernemen. Zeker relaties die stroever verlopen verdienen extra aandacht, dus tijd om contact op te nemen!

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De serieuze energie die de maan in Steenbok de komende twee dagen aan je geeft, zorgt ervoor dat je met je neus op de chaotische feiten wordt gedrukt. Waar je normaal gesproken toch een beetje een lang-leve-de-lol-instelling hebt, ga je nu juist aan de slag met meer structuur omdat je meer druk ervaart van alle praktische zaken. Te beginnen op je werk en met je mailbox….

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Extra motivatie komt jouw kant op nu de serieuze energie die je ervaart dankzij de maan in Steenbok ervoor zorgt dat jij minder afgeleid wordt door de randzaken. Hierdoor krijg je niet alleen meer gedaan, maar heb je ook het idee dat je meer ideeën of oplossingen hebt nu je gefocust aan de slag kan gaan.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De nuchtere instelling van de maan in Steenbok zorgt ervoor dat je meer ruimte krijgt om met je hoofd bij je thuissituatie te zijn. Misschien niet de meest leuke energie, maar wel een die je weer laat beseffen waar je het allemaal voor doet. Een realisatiemoment voor hoeveel de mensen om je heen voor je betekenen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar je van nature sterk in contact staat met je emoties, zorgt dit er ook voor dat je soms intuïtiever reageert dan dat je zou willen. Nu de maan in Steenbok je bewust maakt van je communicatiestijl, leert het je ook om logischer en rationeler te communiceren. Fijn om zaken die je aan het hart gaan vandaag bespreekbaar te maken omdat je minder door emoties gegrepen zal worden.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Als echte avonturier word jij vandaag en morgen weer met beide benen op de grond gezet door de nuchtere energie van Steenbok. Niet helemaal jouw ding omdat je merkt dat je minder levendig bent waardoor je weinig uitdaging ervaart. Focus je daarom vandaag vooral op je to-do lijst en laat de creatieve kant maar even achterwege.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Jij zit vandaag en morgen extra lekker in je vel doordat de maan in jouw sterrenbeeld staat te stralen. Hierdoor sta jij sterker in contact met je emoties, waardoor je het gevoel hebt helemaal in je eigen kracht te staan. Perfect dus om vandaag te genieten door niet alleen op werk te stralen, maar ook de warmte die je zelf ervaart met anderen te delen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De saaie workaholic energie die de maan in Steenbok vandaag en morgen met zich meebrengen zorgen ervoor dat jij het gevoel hebt dat je niet helemaal lekker uit de verf komt. Normaal gesproken zit je vol ideeën, maar door de serieuze energie die in de lucht hangt ga je meer aan je eigen kunnen twijfelen. Goede dagen dus om niet teveel van jezelf te vragen door jezelf meer rust te gunnen, ook al voelt het tegenstrijdig

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Steenbok brengt een nuchtere energie waardoor jij merkt dat je hoofd minder vol zit met randzaken en emoties die je afleiden. Niet alleen heb je hierdoor meer emotionele ruimte, maar ben je ook extra gemotiveerd om aan de slag te gaan op werk omdat jij je beter kan focussen. Een fijne dag om veel gedaan te krijgen, mits je de koffiepauzes met collega’s maar niet overslaat om tussentijds even op te laden.

Een lesje zelfreflectie: zo word je je eigen spiegel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️