Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 16 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 16 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 16 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Er gebeurt veel in de lucht vandaag, want zowel de maan als Venus verblijven de komende tijd in een ander sterrenbeeld. Met de maan in Maagd wordt je een stukje geordender en dat kan je goed gebruiken. Zeker omdat je hoofd de komende weken ook overuren draait doordat Venus je laat nadenken hoe je nog spontaner in de liefde kan worden. Jouw impulsiviteit heb je wat dat betreft al mee…

Stier (20 april t/m 20 mei)

Venus is jouw favoriete planeet en nu deze levensgenieter de komende weken naar Boogschutter verhuist, vind je niet alleen een spontanere kant van jezelf, maar heb je ook het gevoel alsof je de passie en liefde weer op een totaal nieuwe manier ontdekt. En of dat nou met je huidige partner is of met een nieuwe scharrel, Venus oordeelt niet. Zeker nu de maan in Maagd tot vrijdag je intuïtie en zelfexpressie versterkt, hangt de spanning in de lucht.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Het is tijd om orde op zaken te stellen als het gaat rondom je relaties, flierefluiter die je bent. De maan in Maagd zal tot en met vrijdag je extra behoefte geven om meer tijd met familie en vrienden door te brengen. Een energie die lekker combineert nu vanaf vandaag Venus de komende weken ervoor zorgt dat je meer behoefte hebt aan stabiliteit in je relaties. Tijd om meer aandacht te besteden aan de mensen die altijd voor je klaar staan.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De komende drie dagen zal jij behoorlijk heen en weer geslingerd worden tussen gedachten. De maan in Maagd zal je tot en met vrijdag kritischer naar jezelf maken waardoor je de neiging gaat hebben om te hard voor jezelf te zijn, terwijl Venus de komende weken je juist bewuster maakt hoe je beter voor jezelf kan zorgen. Goede dagen dus om de lat niet te hoog te leggen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een lekkere nuchtere combinatie staat je te wachten, nu zowel de maan als Venus naar een nieuw sterrenbeeld verhuizen. De maan in Maagd brengt je weer even op de grond en geeft je het inzicht dat er meer in je zit, als je er maar de schouders onder zet. Venus daarentegen zal je de komende weken juist boosten omdat je een sterkere behoefte voelt om je uiterlijk te veranderen. Tijd voor die kappersafspraak dus.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Drie dagen lang staat de maan in jouw sterrenbeeld waardoor je tot en met vrijdag extra in contact komt met je emoties. Dit combineert extra fijn met het feit dat ook Venus vanaf vandaag in Boogschutter zal staan waardoor jij een grotere behoefte voelt om tijd door te brengen met familie zodat je ook je hart kan luchten met de zaken die je toch hebt opgekropt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Als de maan in Maagd staat, zit jij niet helemaal top in je vel. Verwacht dus vooral de komende drie dagen dat je emotioneel een stuk harder voor jezelf gaat zijn waarbij frustraties zeker op de loer liggen. Gelukkig zal je de komende weken voldoende afleiding ervaren door het Boogschutterseizoen die op je staat te wachten, waarbij we starten met betere communicatie in de liefde dankzij de verhuizing van Venus naar Boogschutter.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Komende tijd ben jij je bewuster van je financiën omdat Venus tot december in Boogschutter zal verblijven. Als planeet van liefde, maar ook van mooie dingen, zorgt dit ervoor dat jij je liefde meer gaat uiten in de vorm van cadeaus. Niet handig voor je bankrekening want daarnaast staat de maan in Maagd en heb je extra behoefte om tijd door te brengen met anderen, dus denk vooral aan gratis uitjes die jullie samen kunnen gaan doen…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Liefde is fijn en nog fijner als Venus de komende maand in jouw sterrenbeeld staat. Niet dat het betekent dat alles koek en ei is, maar wel dat je een stuk positiever aankijkt tegen de liefde, ondanks de vervelende ervaringen die je hebt. Een fijne energie voor Boogschutters die zoekende zijn, want deze fase staat voor een nieuw begin die zeker tot een succes zou kunnen uitmonden. Ook fijn voor je huidige relatie omdat je een sterkere connectie zal nastreven.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Met liefdesplaneet Venus de komende weken in Boogschutter kom jij in een meer afrondende fase als het gaat om de liefde. Niet dat je keiharde beslissingen gaat maken en de bijl er bij neerlegt, maar wel dat je oude zaken uit het verleden beter achter je zal kunnen laten. Een periode vol nieuwe inzichten en dus vol groei. Boogschutterseizoen is pas net begonnen…

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Het Boogschutterseizoen gaat veel voor jouw vriendschappen en samenwerkingen betekenen en we starten met de overgang van Venus naar dit warme sterrenbeeld. Denk hierbij aan het ontmoeten van nieuwe mensen of oude relaties die ineens een hele nieuwe betekenis gaan krijgen. Dat jij behoefte hebt aan vernieuwing, wordt de komende drie dagen extra versterkt door de maan in Maagd die je laat inzien dat je niet altijd alleen je boontjes kan blijven doppen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu Venus, planeet van liefde, op het vlak van carrière verblijft, voelt het als een gekke combinatie. Door deze samenspeling zal je merken dat je een sterkere behoefte hebt aan waardering, maar ook beter voor jezelf zorgen op de werkvloer. Geen belachelijke overuren meer draaien of collega’s over je grenzen laten gaan. Een fijn moment om in te zien dat het belangrijk is dat goede werknemers niet alleen gecreëerd worden door het werk dat ze uitvoeren, maar ook door hoe veilig zij zich voelen op de werkvloer.

De 8 tekenen van een liefdevolle en gezonde relatie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️