Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 15 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 15 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.


Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  15 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Naast dat de maan in Leeuw lekker is voor de creativiteit, maakt het ook het beest in je los als het gaat om romantiek en passie! Je bent wat minder individualistisch ingesteld waardoor je meer oog hebt voor de behoeften van een ander, perfect dus om de liefde vandaag nog extra in de spotlight te zetten.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Nu de maan ook vandaag nog in Leeuw staat en je je bewuster wordt van je thuis, maar ook je huis, merk je dat de sloddervos in jou best meer aanwezig kan zijn. Leeuw is nou eenmaal chaotisch, wat tijdens deze maanfase ook bij jou extra versterkt wordt. Probeer je er niet teveel aan ergeren, je hebt nou eenmaal andere dingen aan je hoofd.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dat je socialer bent nu de maan in Leeuw staat, is duidelijk geworden. Maar door de tikkeltje dramatische kant die de Leeuw in je naar boven brengt, ben je ook sneller op de hoogte van de laatste roddels en nieuwtjes die de ronde gaan. Laat je alleen niet teveel meeslepen in de gossip

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Ook vandaag geniet je nog extra van de positieve energie die de maan in Leeuw met zich meebrengt, waardoor je ook een stukje makkelijker bent in het geld uitgeven door de extravagante energie die Leeuw met zich meebrengt. Laat je dus niet verleiden het geld over de balk te smijten als je voor de kast staat en het gevoel hebt dat je niks hebt om aan te trekken…

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Dat je extra aanwezig bent, zal misschien niet iedereen waarderen, maar hé, jij straalt en de mening van anderen kan je daarom ook vandaag nog aan je kont roesten. Wees dus volledig jezelf, draag die glittertop of felgekleurde lipstick die je weinig gebruikt en maak gebruik van het moment om jezelf extra te laten opvallen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Waar je iets meer in jezelf keert om jezelf meer te leren waarderen, kan dit er wel voor zorgen dat jouw strakke en gestructureerde kant meer naar de achtergrond verdwijnt waardoor je het gevoel hebt je mojo kwijt te zijn. Tijd dus om vooral los te laten en mee te gaan in de chaos om je heen, wedden dat de dag minder frustrerend voelt als je de orde los kan laten?

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ook vandaag is nog een goede dag om extra aandacht te besteden aan je collega’s, niet alleen omdat het een stukje gezelliger wordt op de werkvloer maar ook omdat er vrij succesvolle samenwerkingen uit kunnen gaan komen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu je meer georiënteerd bent rondom je carrière en het krijgen van erkenning, is dit best een goede dag om bij je baas naar binnen te stappen om meer voor elkaar te krijgen. Tijd dus om die arbeidsomstandigheden bespreekbaar te maken of om te kijken hoe jullie samen aan de toekomst kunnen werken.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu je prikkels sterker ervaart door de maan in Leeuw, heb je ook het gevoel alsof je maar getrokken wordt door negatieve energie. Iets waar jij als Boogschutter best wat last van kan hebben. Hierdoor heb je het idee je vooral mentaal bezig te houden met zaken die energie trekken en dat voelt frustrerend. Het goede nieuws is dat de maan morgen verhuist naar een nieuw sterrenbeeld en jij je weer een beetje beter gaat voelen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast dat je een sterkere behoefte voelt aan connectie door de huidige maanfase, merk je ook dat je meer getrokken bent naar de negatievere kanten waardoor je een tikkeltje achterdochtig kan worden. Goed dus om je hoofd erbij te blijven houden en vast te houden aan het rationele stemmetje.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een mooie laatste dag om te genieten van jouw meer emotionele kant als het draait om de liefde. Perfect dus voor een dinsdagdate met je geliefde of om de datingapps weer op te starten. Wie weet komt er wat leuk langs, en anders is het altijd goed voor je zelfvertrouwen als je extra aandacht krijgt waar je tijdens deze maanfase extra goed op zal gaan.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook vandaag heb je een sterkere behoefte aan zelfliefde en dankzij de tikkeltje dramatische kant van Leeuw ben je ook niet bang om dit te eisen of uit te spreken naar anderen. Tijd dus om die massage te regelen of om eindelijk die afspraak te maken bij de kapper. Maak het alleen niet te bont, want door de energie van de Leeuw kan je best geneigd zijn om meer risico’s te nemen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️