Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 14 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 14 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  14 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Als de maan de komende twee dagen in Leeuw staat, net zo’n vurig sterrenbeeld als dat je zelf bent, dan ga jij extra fijn op de creatieve energie die deze maanfase met zich meebrengt. Fijne dagen dus om die ideeën die in je hoofd zitten lekker te laten stromen en jouw passie nog meer te omarmen. Vertrouw op je instinct!

Stier (20 april t/m 20 mei)

Twee dagen lang zorgt de maan in Leeuw ervoor dat je meer oog hebt voor de mensen om je heen. Deels omdat je merkt hoeveel ze voor je betekenen en je ze graag extra zou willen entertainen, maar daarnaast ook omdat je bewuster wordt van het effect van deze relatie op jouw mentale gesteldheid. Hierdoor heb je meer de neiging jezelf te willen uitspreken als het niet lekker loopt, maar wees hierbij niet al te koppig als het gaat om discussies, Stier…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Hallo energie, als stuiterbal ben jij sowieso altijd al aanwezig, maar nu de maan twee dagen lang jouw communicatie gaat boosten ben je nog meer aanwezig dan dat je normaal gesproken al bent. Een vliegende start van de week dus waardoor het perfect is om te bonden met collega’s door te vragen hoe hun weekend is geweest. Perfect, want jij luistert toch met een half oor tijdens dit soort koetjes en kalfjesgesprekken…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De transitie van de maan voel jij als Kreeft altijd een stukje sterker dan de andere sterrenbeelden, door de sterke connectie die de Kreeft heeft met de maan. Maar in plaats van je emoties te versterken, voel jij je nu juist gesterkt door de positieve energie die Kreeft met zich meebrengt. Erg lekker dus, waardoor je vandaag en morgen sterker in je schoenen zal staan dankzij de maan in Leeuw.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De energie is volop aanwezig nu de maan twee dagen lang jouw kwaliteiten zal boosten. Je zit lekker in je vel waardoor je geneigd bent nog enthousiaster of extravaganter aanwezig te zijn. Je hebt meer zelfvertrouwen en ja, dat zal iedereen in je omgeving gaan merken. Niks om je voor te schamen, want tijdens deze dagen draait het volledig om jou!

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook nuchtere sterrenbeelden worden meer meegesleept door de energieke en tikkeltje overdreven energie die maan in Leeuw met zich meebrengt. Voor jou betekent het naast meer energie, ook dat je dieper in jezelf zal graven. Dit keer niet om kritische punten van jezelf weer op te rakelen, maar juist de kanten waar je trots op mag zijn. Een lekker helende energie dus!

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Als echt mensen mens ga jij erg goed op de energie die de maan in Weegschaal aan jou brengt. Dit brengt jouw warme kant nog meer naar voren waardoor je een sterkere connectie voelt met de mensen om je heen. Erg fijn dus om de komende dagen te werken aan nieuwe samenwerkingen, waar je nog meer energie van krijgt als je laat zien dat ook jij de leiding kan nemen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De maan in Leeuw laat je de komende twee dagen extra nadenken hoe jij meer kan gaan shinen op werk. Je hebt ergens behoefte aan erkenning voor het harde werken, waardoor je geneigd bent je deze dagen extra uit te sloven. Laat maar vooral zien wat je tot nu toe allemaal bereikt hebt, een complimentje zal je geen kwaad doen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Vandaag en morgen kan jouw hoofd best eens gaan overstromen nu de maan twee dagen lang in Leeuw zal blijven staan. Hierdoor ervaar je prikkels een stuk sterker en voel jij je ook rustelozer. Irritant, want daardoor heb je het gevoel dat je minder gedaan krijgt. Een goede dag dus om de lat niet te hoog te leggen en vooral intuïtief aan te voelen waar jij je goed bij voelt.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Een sterkere behoefte aan connectie ervaar je nu de maan in Leeuw ervoor zorgt dat je meer gaat stilstaan bij de lusten en de lasten van het leven. Een fijn moment waarbij jouw rationele kant meer naar de achtergrond verdwijnt en je meer meegaat in je gevoel. Tijd dus om je muur wat meer te laten zakken voor de mensen om je heen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Hallo liefde, maar ook hallo drama! De maan in Leeuw verwarmt jouw hart de komende dagen waardoor je een sterkere behoefte voelt om de liefde te verklaren aan de mensen die veel voor je betekenen. Niet alleen omdat je hen graag in het zonnetje zet, maar ook omdat je zelf ook meer behoefte hebt aan aandacht. Weet dat je het niet kan afdwingen, Waterman…

 

Hoe ontwikkel je meer zelfdiscipline? (volgens de yogafilosofie)

Vissen (19 februari t/m 20 maart

Liefde is; houden van jezelf. Nu de maan vandaag en morgen jouw hart verwarmt dankzij vurige sterrenbeeld Leeuw merk je dat je gaat beseffen dat je beter voor jezelf moet zorgen. Waar je altijd een luisterend oor voor anderen bent, is het juist tijdens deze maanfase dat je beter naar je eigen behoeftes gaat luisteren. Tijd dus om jezelf te trakteren!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️