Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 13 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 13 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  13 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een laatste dag waarbij je niet op jouw optimale functioneren zal zitten omdat de maan in Kreeft jouw vurige passie stilt met haar emoties. Omdat je hoofd nu meer stilstaat bij familiezaken of bij vrienden, ben je minder individualistisch ingesteld waardoor zelfs de onafhankelijke Ram meer een familiemens is. Fijn dus om deze warmte met anderen te delen op een zondag zoals deze.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ondanks dat we de afgelopen twee dagen veel aandacht hebben besteed aan de manier waarop jij over je emoties praat nu de maan in Kreeft staat, is er ook nog een lekker voordeel aan deze maanfase. Het is helemaal oké om de hele dag thuis op de bank te hangen als dat voor jou goed voelt, en als Stier is dat nou zeker een hobby van je. Lekker doen dus zodat je een beetje op kan laden.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Alhoewel het makkelijk is om jezelf te verliezen in alles wat je voelt, leert de maan in Kreeft je ook juist om veerkrachtig te blijven in dit soort situaties. Ook jij hebt je onzekere kanten en ondanks dat het heftig voelt, is vandaag zeker niet de dag om je humeur erdoor te laten verpesten. Tijd dus om toch plezier te maken en net als de oude Tweelingen vooral te gaan socializen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Ondanks dat je lekker en comfortabel in je vel zit door de maan in jouw sterrenbeeld, is het vandaag ook nog steeds een goede dag om de luie zondag te omarmen door fijn thuis te blijven en te genieten van het herfstweer achter het raam. Warme chocolademelk met slagroom, iemand?

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een zondag waarbij het helemaal oké is om jezelf te zijn en lekker in je pyjama te hangen nu de maan in Kreeft je ook leert hoe fijn het is als jij je volledig thuis kan voelen in je eigen vel. Je hoeft je met de maan in Kreeft niet anders voor te doen en dat brengt vandaag best een fijne energie met zich mee.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook voor de altijd bezige bij is zondag een rustdag, maar als Maagd heb je daar eigenlijk geen boodschap aan. Het liefst ga je weer aan de slag met alle taken die je gepland had en daarom is vandaag een goede les om te leren dat ook jij afstand mag nemen van je to-do lijst door meer in het moment te leven.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Een fijne zondag waarbij jij een extra luisterend oor nog bent voor anderen. Gebruik daarom jouw warmte om met anderen te socializen, niet alleen een fijne afsluiter voor het weekend maar ook fijn om nog even te connecten met de mensen die altijd voor je klaar staan.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Dat je hoofd meer dan vol zit, zorgt er ook voor dat vandaag de laatste dag is dat je een stukje vergeetachtiger kan zijn of de neiging hebt je emoties af te reageren als deze teveel oplopen. Ook daarom is het vandaag belangrijk om voldoende rust te pakken.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Eigenlijk ga je best lekker op de open en eerlijke energie die de maan in Kreeft met zich meebrengt omdat het je helpt om jezelf een spiegel voor te houden en in te zien waar jij toch wat meer hulp van een ander bij nodig hebt. Ook al dop jij graag je eigen boontjes, de maan in Kreeft laat je vandaag nog inzien dat ook jij best bij een ander mag aankloppen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Alhoewel de maan in Kreeft je een stuk romantischer maakt, vindt je het ook best confronterend omdat het je ook een stukje kwetsbaarder maakt als je beseft hoeveel anderen mensen voor je betekenen. Van nature sta je altijd klaar voor een ander, maar het besef hoeveel liefde je voor een ander hebt, brengt ook jouw rationele kant in de war. Een mooie les dus om het leven en de mensen om je heen niet voor lief te nemen, Steenbok.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Dat het tijd is om zachter voor jezelf te zijn, is hopelijk wel duidelijk geworden nu de maan al twee dagen in Kreeft je bewust maakt dat je beter voor jezelf moet zorgen. Niet alleen om regelmatig je batterij op te laden, maar ook omdat je een rolmodel voor anderen bent. Deze zondag is dus een perfecte start om wat self-care rituelen in te gaan plannen.

Gebruik de vijf elementen van de natuur voor meer Selfcare

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu er dankzij de maan in Kreeft het afgelopen weekend meer openheid en eerlijkheid was rondom hoe wij ons voelen, merk ook jij dat je door deze relaxte energie jezelf beter weet te omarmen. Dit is fijn, want het versterkt het gevoel dat je er mag zijn waardoor je minder de bewijsdrang voelt om jezelf te verbeteren. Een fijne laatste dag dus om nog even te genieten van deze boost in zelfvertrouwen door je creativiteit te gebruiken en meer aandacht te besteden aan je hobby’s, want dat is ook een vorm van zorgen voor jezelf!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️