Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 12 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 12 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  12 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een weekend met de maan in Kreeft zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om stil te staan bij de emoties die ineens de kop op spelen. Je bent je bewuster van onzekerheden en hebt een sterkere behoefte om deze te delen met mensen die dichtbij je staan. Een fijn moment dus om familie of vrienden die dichtbij je staan op te zoeken.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Nu de maan in de focus legt op communiceren, ervaar je vandaag en morgen een grotere behoefte om je hart te luchten en uit te spreken waar je mee zit. Deels voelt dit bevrijdend aan, maar ook heftig omdat als je normaal gesproken emoties opkropt, kan er nu best een stortvloed naar buiten komen. Niet alleen een schrik voor jou, maar ook voor de ander.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dat jouw natuurlijke luchtigheid ervoor zorgt dat je over het algemeen makkelijk dealt met emoties en onzekerheden zijn, gaat je ook vandaag niet redden. Wat je ook hebt geprobeerd weg te stoppen, vandaag en morgen zal je er toch mee geconfronteerd worden waardoor jij je misschien emotioneel best kwetsbaar voelt. Ook deze kant mag je omarmen, Tweelingen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu jij je emotioneel gesterkt voelt doordat de maan in jouw sterrenbeeld staat, geeft dit ook een boost aan je zelfvertrouwen waardoor je meer de neiging hebt om vaker het initiatief te nemen. Een mooie oefening dus om aan te voelen hoe het is als jij in jouw kracht staat, want Kreeft op dit soort momenten kan jij de wereld aan.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu jij je bewuster wordt van onzekerheden en zaken uit het verleden die je weggestopt hebt, leer jij jezelf ook beter kennen. Niet alleen ben jij altijd de joviale Leeuw die overal een grapje over maakt, maar heb je nog flink wat inhoud die jou een mooi mens maakt. Ondanks dat je geconfronteerd wordt met lastige zaken, leert het je ook meer over jouw weerbarstigheid en hoe ver je al gekomen bent.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Jij bent van nature vrij hard voor jezelf, maar nu de maan je confronteert met jouw zachtere kant zal je merken dat dit een kant is die je toch wel graag wegstopt. Niet alleen omdat het confronterend is, maar ook omdat het onzekerheden aan het licht brengt waar je nu jouw zachte kant voor nodig hebt. Dat rationele stemmetje gaat je nu niet helpen, dus omring jezelf met mensen die jouw zachte kant wel kennen. Fijn om toch met anderen te kunnen delen waar je tegen aan loopt, of om lekker voor jezelf te laten zorgen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Alhoewel het weekend is, maakt de maan in Kreeft je wel bewuster van hoe goed jij jezelf kan zijn op je werk of studie. Je vindt het nu extra belangrijk om in een open team te werken waarbij ruimte is om naast werknemer ook nog mens te zijn. Dit kan je daardoor best aan het denken zetten of je huidige plek nog wel zo goed bij je past…

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Als mede waterteken ervaar jij ook dat je emoties versterkt worden nu de maan in Kreeft komend weekend je hoofd vol stopt. Hierdoor kan het best zijn dat je een stuk slechter slaapt als je nog veel onverwerkte zaken hebt liggen. Een goed weekend dus om jezelf over te geven aan je lijf en hoofd door niet teveel van jezelf te vragen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu je een sterkere behoefte hebt aan het aangaan van een connectie met anderen, ervaar je ook meer vrijheid om open en eerlijk te spreken. Een fijne overgang die ervoor zorgt dat je gesprekken meer betekenis zullen hebben dan alleen het praten over koetjes en kalfjes. Tijd dus om bij te praten met de mensen die er toe doen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Wellicht ben je een beetje overdonderd nu je een sterkere behoefte voelt om de liefde die je voelt voor anderen, te uiten. Dat lukt nu ook een stuk beter nu de maan in Kreeft je helpt om jezelf open te stellen en beter te luisteren naar wat de ander nodig heeft. Een fijn moment om die connectie een boost te geven!

Zó leer je kritiek en ander commentaar niet persoonlijk te nemen

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu je meer geconfronteerd wordt met jouw innerlijke wereld en zaken uit het verleden, vind je het misschien best overweldigend omdat het je ook bewust maakt over hoe goed je eigenlijk voor jezelf zorgt. Je bent wel altijd bezig met vernieuwing en creatief nadenken, maar wat voor moeite steek je eigenlijk in jezelf, Waterman?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Er staat een fijn weekend op je te wachten nu je dankzij de maan in Kreeft extra gesterkt voelt in het vertrouwen op je onderbewustzijn. Dit geeft niet alleen een boost van zelfvertrouwen, maar ook een extra open instelling om een luisterend oor voor anderen te zijn die het nodig hebben. Een fijn weekend dus om niet alleen door te brengen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️