Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 1 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 1 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.
Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Waarom we het vaker over abortus moeten hebben

Daghoroscoop 1 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Waterman
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Ook vandaag ervaren we de invloed van de maan in Waterman nog, waarbij je niet alleen geneigd bent om meer contact met anderen te maken, maar ook om meer met anderen te gaan sparren over nieuwe ideeën die in je op borrelen. Fijn om ook te leren dat jij de ideeën die je in je hoofd hebt, ook best kan delen met anderen om deze nog meer uit te werken.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Door de maan die vandaag nog in Waterman staat, ben je graag aan het vernieuwen, maar ook vandaag is dat nog een uitdaging. Veranderingen probeer je graag te vermijden maar door de invloed van de maan leer jij vandaag dat het belangrijk is om deze controle los te gaan laten.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Een laatste dag waarbij jouw nieuwsgierigheid geprikkeld wordt door de maan, je hebt behoefte om de wereld te ontdekken en dat doe jij natuurlijk op je eigen gezellige manier, door heel veel te kletsen. Een sociale periode waarbij je nog veel van of over anderen zou kunnen leren.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Het feit dat jij het lastig vindt om je emoties te uiten door de maan in Waterman, combineert slecht met alle Schorpioenenenergie die in de lucht hangt die jouw juist stimuleren om jezelf te gaan uitdrukken. Pas dus vandaag op dat jij jezelf niet teveel gaat opfokken, want je kan er niks aan doen dat je mentaal niet de ruimte hebt om met je emoties te dealen…

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Naast dat je meer aan het denken wordt gezet over hoe jij de liefde uit naar mensen om je heen, en dat gebeurde gisteren en vandaag minder grandioos dan normaal, word jij ook creatiever in hoe je dit doet en heb je daarnaast meer behoefte in het voeren van gesprekken die jullie beiden aan het denken zal zetten. Een mooi moment voor filosofische gesprekken.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Jij zit in een fijne workflow waarbij je veel af krijgt, ook vandaag gaat dat zeker nog lukken doordat de maan in Waterman je extra focus geeft. Vergeet vooral niet om op tijd je pauzes te nemen, want net als jij is ook Waterman iemand die doorjakkert en soms vergeet dat rust een belangrijke mentale behoefte is…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Door de fijne, chille flow die jij ervaart nu de maan in Waterman staat, ben jij ook een stukje innovatiever waardoor je best wat ideeën hebt die je hoofd vol maken. Een goed moment om die ideeën op te schrijven voordat je ze vergeet.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu je emoties meer opgestapeld raken door de maan in Waterman, blijft het extra belangrijk om hierover te communiceren met de mensen om je heen voordat de bom barst. Dat zal een stuk makkelijker gaan nu de communicatieplaneet Mercurius in jouw sterrenbeeld staat, waardoor jij jezelf meer openstelt dan anders.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Jij ervaart ook vandaag de behoefte om meer in het gezelschap van anderen door te brengen omdat de maan in Waterman jouw communicatievaardigheden versterkt waardoor jij je meer betrokken door anderen voelt. Een lekkere energie die je aan het denken zet hoe jij jouw individualistische kijk op de wereld kan verbreden…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Dat de maan in Waterman je meer uit je comfortzone haalt is zeker, waardoor je meer zal twijfelen. Een eng gevoel dat je wel stimuleert om wat vaker risico’s te nemen en je meer open te stellen voor de kansen die op je pad kunnen gaan komen. Want de Waterman in maan is erg innovatief waardoor de vruchten lager zullen hangen dan normaal.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Ook vandaag stimuleert de maan in jouw sterrenbeeld dat jij lekker in je vel zit, wat een extra boost geeft aan je zelfvertrouwen. Erg fijn omdat je daardoor nog vaker durft om volledig jezelf te zijn waardoor jouw talenten vandaag meer naar voren zullen komen. Wees dus vooral niet bang om te stralen of om juist het podium te pakken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Het feit dat de maan in Waterman jou met een meer open blik laat kijken, zorgt er ook voor dat jij jezelf leert te omarmen zonder de oordelen die je normaal gesproken klein houden. Waterman is quirky, maar is daar best trots op en deze maanfase leert jou dat jij dat dus ook zeker mag zijn. Tijd om dus om afscheid te nemen van de gedachten die je klein houden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️