Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 18 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Column Eva: ‘Wie is er weleens betrapt tijdens de seks?’

We lunchen in een hip koffiezaakje hier in de buurt; vitrine vol zuurdesembrood, vers gebakken croissantjes, en de geur van knapperige focacciatosti’s hangt in de lucht. Op tafel staan flessen huisgemaakte srirachaketchup en honing uit de heuvels van Frankrijk. Een feestje. Een áfscheidsfeestje voor onze Head of Marketing, die een nieuwe fijne baan gevonden heeft.

Werkfeestjes kunnen een bepaalde lading hebben – genoeg kantoor- kerstborrels die per ongeluk eindigen in een verzopen orgie, waar maandagochtend met veel spijt en rooddoorlopen ogen pertinent niet meer over gepraat wordt, tót de volgende borrel aanbreekt.

Bij Rouze is dat anders: een klein hecht team met alleen vrouwen lost een deel van die lading op, uiteraard. Minder bewijsdrang, meer overleg – we weten vaak al hoe het écht met een collega gaat, voordat die ander het zelf door heeft.

Maar een andere reden dat die lading bij ons niet bestaat, is: we maken op dagelijkse basis erotische content. Er is complete openheid over onze voorkeuren, fantasieën, en afknappers. Iedereen uit het team heeft tenminste één keer zijn eigen fantasie in een verhaal verwerkt zien worden. Nog een van de voordelen van werken bij een erotisch verhalenplatform – al zeg ik het zelf.

Betrapt tijdens de seks

We leggen onze kaarten op tafel als iemand de vraag stelt: ‘Wie is er weleens betrapt tijdens de seks?’. Iedereen mompelt instemmend en wacht tot een ander het voortouw neemt. Maar als het hek van de dam is, stromen de woorden over onze lippen:

‘Ik werd als tiener elke keer bijna betrapt door mijn moeder, het leek wel alsof ze precies kon voelen op welk moment we het deden….’, en: ‘Ik herinner me het moment dat mijn vader vlak na mijn vrijpartij mijn kamer binnenstapte, terwijl mijn vriendje zich onder de dekens verstopte. Hij had – goddank – geen flauw benul van wat hij net gemist had.’

We eindigen met deze fantastische anekdote: “Ik ben een keer bijna in het verkeerde bed gestapt.” We kijken haar vragend aan tot ze verder gaat. “Ik kwam laat thuis, in het huis van mijn vriendje. Ik kleedde me uit in de slaapkamer en wilde in mijn ondergoed het bed in stappen, toen mijn schoonmoeder de kamer binnen kwam en heel nuchter zei: ‘Volgens mij ben jij bij het verkeerde bed.’ Gelukkig sliep mijn schoonvader overal doorheen.”

We zijn even stil en barsten dan in koor in lachen uit. Wat heerlijk om met deze schaamteloze openhartige mensen te werken. Daar kan geen werkborrel met onbeantwoorde, of bezette, maar per ongeluk tóch beantwoorde, liefde tegenop.

Eva de Visser (38) is oprichter van Rouze, een platform met sexy verhalen. Als Eva vertelt wat haar werk is, krijgt ze de meest bijzondere persoonlijke verhalen te horen over liefde, seks en relaties. Ze ontmoet inspirerende mensen, van activistische sekswerkers tot opvallend openhartige bankmedewerkers. Om de twee weken schrijft ze hierover op BEDROCK.

Ook eens wat lezen of luisteren op www.rouze.me? Met de code bedrock krijg je een maand gratis toegang.

Volg Rouze op Instagram: @rouze.me

Column Eva: ‘Dat doe ik thuis wel’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️