wpk-admin
wpk-admin Betere wereld 22 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Top 5 campers op Marktplaats onder de 10 duizend euro

Marktplaats staat tegenwoordig zo bomvol, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Manners treedt in deze rubriek op als curator van de bekendste advertentiesite van Nederland. Vandaag een top 5 retro campers onder de tienduizend euro. Zodat je binnenkort die droom achterna kunt gaan.

Over retro campers op Marktplaats

Tienduizend euro klinkt veel, maar iedereen die zich weleens verdiept heeft in een camper, weet dat zo’n kampeerauto duur is. Maar je kunt er goedkoop mee op vakantie, dat dan weer wel. Hoe dan ook: prima aankoop met een avontuurlijke groep vrienden.

Goedkoop betekent overigens niet altijd slecht. Hoogstens een beetje gedateerd, maar die retrostijl aan zowel de buitenkant als binnenkant maakt zo’n oude camper juist ook weer cool. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van de campers: we hebben niet onder de motorkap gekeken, dus informeer goed.

Fiat Ducato

Deze goed onderhouden camper is compleet nagekeken met een grote beurt en is vakantieklaar. Rijd perfect, volgens de verkoper op Marktplaats. De distributieriem is vervangen en de banden zijn nieuw. En het uiterlijk is, vinden wij, om van te smullen. 231.380 kilometer op de teller. Bouwjaar: 1994. Kost je 4.900 euro. Meer informatie en foto’s.

Mitsubishi camper

Rij de jaren ’80 in met deze klassieke Mitsubishi camper. De eigenaren doen er met pijn en moeite afstand van, hij is dan ook nog in goede staat. Beschikt over een grote luifel, voortent, koelkast, kachel, tv en meer. 130.000 kilometer op de teller en ‘s winters heeft dit bakbeest altijd binnen gestaan. Kost je 4.250 euro. Meer informatie en foto’s.

Autostar 467, Peugeot 2500 D

Een camper zoals een camper eruit hoort te zien. En vooral ook niet meer dan dat. Heeft 194.000 kilometer op de teller, is gebouwd in 1994 en verkeert in goede staat. Kost je 7.950 euro. Meer informatie en foto’s.

Mercedes L508 DG

Waar je met de eerder genoemde Mitsubishi de jaren ’80 inrijdt, brengt deze camper van Mercedes-Benz je in de sferen van de jaren ’70. Fantastisch design, ook wat betreft het interieur. 398.285 kilometer op de teller. Bouwjaar: 1976. Kost je 3.450 euro. Meer informatie en foto’s.

Mirage Evento 685

Met de Mirage Evento 685 ben je de eindbaas op iedere camping. Alleen die puntige snuit al, heerlijk. Deze coole vintage camper op Marktplaats heeft 135.155 kilometer op de teller en komt uit 1994. En het belangrijkste: hij verkeert in prima staat en is behoorlijk ruim. Kost je 9.950 euro. Meer informatie en foto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️